resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 4442
    doğru analiz etti isem, kendisine herhangi bir hakaret etmeyen galatasaray taraftarına ana bacı yapmış olmasına rağmen sözlük içerisinde halen “ucl rotasyonunda değerlendirmeli miyiz değerlendirmememli miyiz” konusunda karşılıklı görüş bildirilen, en iyi performansı ile vasat altı ve karaktersiz futbolcu.

    ben fatih terim yerinde olsam, maçlara çıkarken eline bir kova verir, beyzbol hocası misali tütün çiğner ve elindeki kovaya tükürürüm. antrenmanlarda da aynısını yaparım; bir daha kovacı sıfatı dışında sahaya sürmem.

    en kötü durumdaki galatasaray kendisine 3 beden büyük gelir; galatasaray taraftarını bu meymenetsiz elemandan medet ummak zorunda bırakanların da iki yakası bir araya gelmesin.

    son not olarak trabzon maçında gördüğü kırmızı kart, kasten, yani bilerek ve isteyerek oraya basarak gördüğü, haklı bir kırmızı karttır. iq seviyesi o kadar düşük ve duygularını kontrol altına alacak beyin gücünden yoksun ki intikam faulü yapmak için kendisine yapılan ama çalınmayan faul nedeniyle gerginleşen havanın dinmesini bile bekleyemedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın