resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1226
    oyuncu pazarlayamıyor diye eleştirilen başkan. lig dördüncüsü beşikaş tosic'i 5'e okutmuş biz satamıyormuşuz vs. arkadaşlar beşiktaş lig dördüncüsü olabilir ama tosic şampiyonlar liginde boy gösterdi ve herkes izledi. sonuç olarak mağlup olmadan gruptan çıkan bir beşiktaş. şampiyonlar ligi etkili oldu oyuncuların gitmesinde ve beşiktaş bunun ekmeğini yiyor. şampiyon olmamıza rağmen takımda satılabilecek 3 oyuncu var gomis, muslera ve garry onun için şampiyon olduk diye kendimizi kandırıp yönetime sallamayalım pazarlayamıyorlar oyuncu diye.

    bana göre şöyle bir durum var terim şampiyon kadroyu bozmak istemiyor bu net. onun için öncelikle yönetim eren, tolga gibi takıma yük olan oyuncuları pazarlama çabasında ve bu konuda oyuncular ile yapılan yüksek maaşlar elini kolunu bağlıyor yönetimin. süreç azaldıkça artık terim'in satılmasını istemediği bir oyuncu olacaktır. piyango kime vurur bilinmez ama ben cidden transfere karşıyım bu sezon. transfer yapamadığımız için mecbur oynatalım gençlerimizi bir tanesi parlar ve bu bize en büyük kazanç olur.

    dolar 5 euro 6 ya dayandı. ve bizim 20 milyon euro zarar açıklamamız lazım. basketbolda para yok futboldan elde edilen gelirlerden aktaracaklar mecbur ve oraya aktardığın her kuruş zarar olarak yazılacak tablomuza. kulüp davaları zaten ayrı bir konu onlar kaybedilecek ve yine milyonlar akıtacağız tudor gibi adamlara.

    abdürrahim albayrak geçenlerde "tüm sezon boyunca staddan biz 87 milyon tl gelir elde ettik dedi. sadece 1 oyuncuya 65 milyon tl ödeme yaptık dedi adam üzülerek." bu adamların suçu nedir bana söylermisiniz. muğdat ile tl yaptılar anlaşmayı, 100 bin bir maçtan 200 bin başka maçtan para kazanmaya çalıştılar bakkal hesabı yapıyor diye eleştirildi başkan. şampiyon eğlencesi yaparlar para kazandırırlar kulübe. adamlar attığımız her adımda zarar yazanların yerine her adımda para kazandırmaya çalışıyorlar kulübe. biraz arkalarında duralım transfer diye ağlamak yerine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın