• 410
    hücumda çok etkili olamasak da savunmada sağlam oluşumuzla kazandığımız maçtır. donk ve fernando'nun yan yana oynaması savunmadan çıkışlarda sıkıntı yaratıyor. özellikle ilk yarıda bu çok net görüldü. ancak savunmada farklı katkıları oldu bu ikilinin. özellikle adebayor'un etkisiz hale getirilmesinde.

    maçın gidişatından kazanmamız için birinin acayip bir iş yapması gerekiyordu. bunu da mariano yaptı. akbilspor daha 10'uncu dakikada kendi gözümle gördüğüm, kenardan gelen talimatla adebayor'a uzun oynamaya başladı. başka bir planları yok gibiydi. buna ek hızlı kanat oyuncuları ile kontra yakalamk da vardı tabi. ancak maçı ve buna bağlı olarak şampiyonluğu hak eden bir oyun oynadıklarını düşünmüyorum.

    kalan 5 haftada takımdan etkili bir futbol beklemiyorum. sadece sonuca giden bir oyun bekliyorum. bu maçta 1-0'dan sonra donk'u geri çekip savunmayı beşlememiz gibi olayları sık sık görebiliriz. zaten fatih hoca'nın kurmadığı bir takımdan istediği, bizim de alışık olduğumuz oyunu oynatması zor.

    teknik taktik konuları dışında tribünlerde herkes inammış ve hırs doluydu. uzun zamandır bu kadar stresli maç izlediğimiz hatırlamıyorum. 4-5 defa bağırmaktan başım döndü. ilk gol sevincinden büyük kısım hafızamda yok. çok güzel bir atmosferde, çok önemli 3 puan aldık. artık adım adım gidip deplasman, küçük rakip, büyük rakip demeden önümüze geleni ezmeliyiz.

    hedef 21

    ekleme: mustafa kemal'in askerleriyiz diye bağırdığımız anlar inanılmaz güzeldi. maçın hareketi bence tribünlerden yükselen bu tezahürattı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın