• 402
    galatasaraylı futbolcular ali sami yen stadı'nda belediye elemanlarıyla taş taş geçiyor.

    ne güzel koyduk ama. öyle böyle koymadık yalnız. güzelce koyduk ha. müthiş koyduk, öyle böyle değil.

    hahahahahahahah diye gülüyorum melo gibi. arda'ya ayrı, emre'ye ayrı, adebayor azmanına ayrı, taktik apo'ya ayrı, başkalarına ayrı, güzelce koyduk. koyduk kelimesi yanlış anlaşılmasın sakın. yendik mânâsında kullanıyorum.*

    maçı tam izleyemedim. oyun kalitesi falan 5 hafta kalmışken çok da umrumda değil açıkçası. yine de verdiğimiz net pozisyon yok çok şükür.

    takım ve taraftar bütünleşmesi yine maçı aldırdı.ah şu deplasman maçları. deplasmanlarda 7 kez yenilmeyip de 6 kez yenilseydik bile şu an önümüz daha da belirginleşecekti.

    her ne kadar takıma 10 nisan 2018 gençlerbirliği galatasaray maçı mağlubiyetinden dolayı çok kızsam da inanmayı kesmedim. kalan 5 haftayı da imparator ve büyük taraftarımızla bütünleşip, alnımızın akıyla geçirip 21. kez şampiyon galatasaray dedirteceğiz.

    oyuncularımız yeter ki azim ve mücadele koysunlar ortaya. galatasaray forması zaten başlı başına dengeleri değiştiriyor maç esnasında.

    orta alan kalan maçlarda da bu maçta olduğu gibi donk ve fernando'dan oluşmalı. denayer maicon yerine oynamalı mı emin değilim. hoca doğrusunu yapar.

    işin özü galatasaray çakar sana. havaya girmen yeterli.

    umarım hep böyle renkli olur sözlük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın