• 7
    n'diaye'nin stoke'la beraber kümeye düşmesini istediğim için ölümüne manchester'i desteklediğim maç. stoke'da bir de shaqiri var ki zamanında bizle anlaşmak üzereyken bizi satıp yedek kalacağını bile bile bayern'e transfer olmuştu. başı bitten kurtulmasın. bir takımdan nefret etmek için daha ne olabilir?

    kel dahi ve arap sermayesinin askerleriyiz!
    (bkz: galatasarayla uğraşanın çocuğu olmaz)

    not: ilk yarı 0-1 manchester üstünlüğüyle bitti. ikinci yarı manchester'ın, stoke city'i 5 gol daha atarak rencide etmesini diliyorum.

    edit: sezon başında büyük umutlarla transfer edilip sezon ortasında kendisinin yerini dolduracak adam yokken ve yanında kendisiyle beraber orta saha tandemini oluşturan adam da uzun süreli sakatken epl'de küme düşmemeye oynayan bir takıma giden oyuncu ve o takım tabi ki nefretimizi kazanır. ndiaye yerine donk ve selçuk oynarken kaybettiğimiz puanlar şampiyonluğa mal olursa aldığımız parayı konuşmaya devam ederiz artık. sezon sounda makul bir vakitte değerini bulup giden oyuncuya minnettarız ama sezon ortasında kendisine güvenip o paraları gömen takımı müşkül durumda bırakan oyuncuya sempati beslememiz fazla iyimser bir yaklaşım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın