• 179
    bizim burada yazdıklarımızla şekillenecek ise hiç başlamadan düzenlenmemesi gereken genel kuruldur. kulübün anahtarını ve diğer tüm mal varlıklarını direkt dursun'un üzerine yapsınlar, herkes rahat etsin.

    dursun aydın özbek'e oy verip vermeme konusunda kararsızlık yaşayan ve bu durumun üstesinden sosyal medyadan etkilenerek gelecek bir şahıs yaşamış, yaşamamış çok da fark etmez bence. hele ki kulübümüz bünyesinde hiç olmasa da olur fakat kıymeti yok tabi, dursun'a basıp geçsinler anasını satayım, basmayan en adidir ulan. neyin kararsızlığı bu anlatan da yok ki!

    tarihin en kabak gibi başkanlık seçimi ve biz burada kırk takla atıyoruz şu şöyledir bu böyledir diye, hitap ettiğimiz kesimde bir zeka geriliği ya da et kafalılık mı var ki anlamadım gitti! niçin yapıyoruz bunu? o kadar mı arada bir durum yani kıl payıyla dursun'a oy verecek kadar kıt bir mantığı ben şahsen algılayamıyorum kör oldum belki de... yok eğer bu konuyu ciddi ciddi sorgulayacak ise ilgili oy yetkisine sahip şahıslar bence hiç zahmet etmesinler işte dursun, işte sandık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın