• 18295
    yeni kurulan bir takımdır ve eksikleri tabii ki vardır ancak iyi takımdır. önemli futbolcuları vardır. muslera, maicon, mariano, fernando, gomis, feghouli önemli oyuncular. bakın 'iyi' veya 'yetenekli' demedim, önemli oyuncular. bu adamlar da elinden geleni veriyor. ancak derbiye çıkıyorsan da camia olarak, teknik direktör olarak her yönden iyi hazırlayacaksın takımı. bu ülkede derbiler sadece teknikle, taktikle kazanılmıyor ki onlarda da iyi değiliz. fatih terim'in herkesin küçümsediği ''ya sadece gaz yaa'' dediği o tavrı, derbilerde galatasaray'ı ezici şekilde üstün yapmıştı. futbolcular topu yiyordu topu. bunun yanında cesur oynuyordu, karşıdaki takımı ezeceğine inanıyordu ve tabii ki taktik olarak da daha iyi işler yapıyorduk. şimdi bakıyorsun takım bütün büyük maçlarda gomis'i ileride yalnız bırakıp kendi yarı sahamızda birikiyor ve ileri gitmiyoruz. fernando, ndiaye hiç katılmıyor hücuma. 3 kişiyle falan hücum yapıyoruz resmen. bu adamların yeteneksizliği veya oyun tercihi değil, tudor'un oyun tercihi maalesef. geçenlerde sözlükte biri ''ya tuş mu var da basınca takımı ileri götüreceksin'' demişti. bizim ''tudor takımı rahat bırakmalı'' derken dediğimiz şey buydu işte. takım kazanacağına inanacak, hücum etmeye inanacak. ''lan biz hücum ediyoruz ama hadi bakalım'' kafasında 2 kişiyle bir şeyler yapmayacak. rakip sahaya kalabalık gideceğiz.

    geçtiğimiz senelerde kadroda nefret ettiğim futbolcular yüzünden doğru düzgün üzülemiyordum bile ancak bu sene büyük maçlarda bu takıma üzülüyorum. bu oyuncu kadrosu gerçekten yetenekli ve karakterli. bu yüzden bu adamların yüzünün düşmesine üzülüyorum. umarım en kısa zamanda toplanıp tekrar şampiyonluğa yürümeye devam ederiz. ben bu oyuncu kadrosuna inanıyorum.

    ayrıca önümüzde uzun süre 'büyük' maç yok. bu haftalarda maksimum puanı alırsak tekrar makası açabiliriz. o makası açıktan sonra da zaten bu sefer 3 önemli maçı evimizde oynayacağız, e bi zahmet yapalım bir şeyler. zaten mayıslar da bizim.

    inanın beyler, mayıslar bizim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın