• 18285
    isim ve yetenek olarak ligin gayet üstünde. yedekler çok yeterli değil deniyor ama, üçüncü fatih terim döneminde de takım 13 kişiyle şampiyon olmuştu. kaldı ki rotasyon yapmamızı gerektirecek bir fikstür yoğunluğumuz yok. bunun yanında takımın dizilişini etkileyecek uzun süreli bir sakatlık problemi de yaşamadık.

    bence takımın temel sıkıntısı özellikle büyük maçlarda oyuncu grubunun yeterli psikolojik üstünlükte olamaması. 2 aralık 2017 beşiktaş galatasaray maçı'nda ateş etsen vücudundan seker dediğimiz maicon bile psikolojik olarak öyle çöktü ki son dakikalarda negredo yanından geçerken adamın rüzgarından yıkıldı.

    ben açıkcası 20 yıldır bu kadar baskı yediğimiz bir derbi hatırlamıyorum. topu 1 dakika ayağımızda tutamadık. psikolojik olarak takım hazır çıkmamış. hiçbir büyük maçta psikolojik olarak hazır çıkmadı. oyuncu grubumuz teknik ve oyun bilgisi olarak üst düzey ama psikolojik olarak hırstan ölen, formasını yırtacak adamlar değil. dün oyuna itiraz eden bir tek feghouli vardı. takımın sahibi, reisi fernando bile kendi halinde oynayıp bitirdi maçı.

    oyuncular böyle bir kafa yapısındayken bir de üstüne tudor gibi adamla çalışınca işin mental kısmında eziliyor.

    ya düşünsenize ndiaye dediğin adam burdan salsan, gine'ye kadar koşarak gider. ama engin baytar kadar mücadele etmiyor. yahu engin baytar, emre çolak falan şu takımda anca yedek olur ama adamlar çimleri ısırıyordu çimleri. hakem dövüyorlardı. bu takım teknik direktörsüz de aynı dizilişte ve aynı hücum şablonunda oynar. bu takıma mental olarak bir şeyler kazandıracak bir hoca lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın