• 390
    o kadar basitti ki. yani bu maça çıkılabilecek en ama en kötü tercihle çıkmayı nasıl başardı bizim kondisyoner, aklım almıyor?

    rakibinin orta sahadaki en önemli 2 ismi yok. sağ bekleri yok, yerine uğur uçar oynuyor. sahadaki en çok güvendikleri isimler adebayor 33, mossoro 34 yaşında. ne yaparsın bu şartlarda?

    topu tutarsın. bol pas yaparsın. orta sahayı kalabalıklaştırır ve oyunu kanatlara yayarak rakibinin baskısını kırarsın. kaldı ki başakşehir baskı da yapmadı. göstermelik bastılar.

    top bizde kalsa, orta sahada rakibi zorlasak ve geniş alanda oynamaya mecbur bıraksak alabilirdik bile maçı.

    peki bizim dahi (!) ne yaptı? tuttu 2 tane statik forveti ileri koydu, takımın en istikrarlı oyuncularından olan mariano'yu clichy ve elia gibi 2 adamın karşısında tek bıraktı. alınan her topu ceza sahasına şişirtti. adebayor ile denayer'i, elia ile maicon'u baş başa bıraktı. "kanatsız oynadık" deniyor. hayır. biz orta sahasız oynadık. çünkü orta sahadaki oyuncular bizim dahinin (!) fikri nedeniyle ne kanadı tam tutabildiler ne de göbeği. adamlar da şaşırdı. yahu kaç tane kanada boş top atıldı, ben sayamadım? neden? çünkü orada birisinin olması bekleniyor. ama yok. çünkü zaten top o kişide.

    yani bu kadar kötü tercihleri de, aslında oldukça vasat oynayan, başakşehir 5 gol ile cezalandırdı.

    tudor'un ne başakşehir ile ne de galatasaray'daki oyuncular ile ilgili hiçbir fikri yok. kendisinin bazı fikirleri var. onları uyguluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın