2017-18 UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu Rövanş Maçı
Türk Telekom Arena
1 - 1
  • 450
    https://pbs.twimg.com/media/DFQ5q8YXcAE5jmX.jpg

    şimdi her şey güllük gülistanlık diye unutmayalım, unutturmayalım, selçuk inan'ın kendisine yapılan protestolara yönelik formasındaki 4. yıldızı göstererek taraftara "kapak"* taktığı maçtır.

    leş performansını geçmişteki bir başarıyı bütünüyle sahiplenerek örtmeye çalışmaktadır. hep içine atıp susan ve her daim adam gibi duran ayaklı adamlık abidesi işte budur. şu sıralar yedek kulübesinin tozunu almakla meşgul zat-ı şahaneleri... taraftara artistlik yapıp sonra adamlık dersi verirken iyiydi ama değil mi?

    https://twitter.com/...s/907342596812537856

    çok merak ediyorum acaba insanlar kendilerine yönelik bir eleştiri olduğu vakit "cevap yetiştirmek" ya da "üste çıkmak" yerine ne zaman özeleştiri yapıp daha iyi olmak için çabalayacaklar? bu maçta bir taraftarımız passolig'ini yaktı ya canlı yayında ötesi var mı? parasını yaktı yahu parasını! daha sezonun ilk maçı...

    https://www.youtube.com/watch?v=9Ov55uYxkfo

    şu ateşe benzinle gidilir mi? bu maçın berabere bitmesi bize tura mal oldu ve tarihimizdeki ciddi bir başarısızlık olarak kayıtlara geçti ama netice itibariyle bence çok daha önemli şeyler kazandık... inşallah birtakım teknik gerekliliklerin eşyanın tabiatı gereği yerine getirilmesi için bu gibi "mağlubiyetlere" bir daha ihtiyaç duymayız.

    selçuk inan da kendisine devasa bir dördüncü yıldız yastığı yaptırsın, akşamları ağlayarak ona sarılsın da uyusun, kaptanlık pazubandını da antalyaspor maçının sonlarında* uf olan ayağına (artık ayağı mı bacağı mı belli değil, zira farklı yerlerini tutuyor) taksın, belki geçer kim bilir?
App Store'dan indirin Google Play'den alın