• 71
    2016-17 sezonu itibariyle konuşuyorum; meşhur atasözündeki/deyimdeki leylektir.

    şimdi şöyle bir gerçek var. muslera bir peygamber değildir ama lev yashin'in kulu ve elçisidir. kendisi kalede iken ve halen kanayan bölgeler varken, koltuk ısıtsın diye bir adama 1 m euro vermek yerine 3-4 tane 17-18 yaşında kavruk kardeş alınıp "ya tutarsa" kumarı oynanmalıdır.

    biz yedek kalecilerimize 16-17 sezonunda 1.2 m euro (900 cenk 300 eray) ödüyorduk. bu para hem yazık hem günahtır. ne yapacak ulan yedek kaleci dediğin? top oynayan bir galatasaray'da max 6 bilemedin 8 kupa maçında oynayacak; bir de allah korusun muslera'ya bir şey olursa kaleye geçecek 3-5 maç. galatasaray diyoruz; zaten kalede ben de dursam bu takım gruplardan çıkar; çıkmalı. altyapı kalecisi > ben olduğuna göre bu çocukla da çıkar; çıkmalı. zaten gruplarda pek bir kalecilik iş yok. olduğunda da cenk ve eray sağolsun top kurtarmadan 2-3 yiyorlar.

    galatasaray'da yedek kaleci genç ve potansiyelli olmalı. nasıl ki hagi ile özel çalışan çubuklu tosun halen türkiye'nin en iy orta sahası, bu kaleci de yemek yerken çatalı bile muslera gibi tutmalı.

    eray özeline gelirsek; kendisi bu takımda üçüncü kaleci bile olmamalıdır. top kurtarma özelliği olmamasından bağımsız konuşuyorum, resim çektirmek için antrenman sahası içine jip sokan kim olursa olsun kapının önüne konmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın