• 64
    galatasaray ile ilk sezonu bitirdim transfersiz. türkiye ayağında tüm kupaları rahatlıkla aldım sezon içinde pek çok sakat olmasına rağmen. ama bu kadroyla avrupa'da başarı için çok ekstra şeyler gerekiyor. cl'de grubu üçüncü tamamlayıp avrupa ligi'nde bir tur geçtikten sonra napoli'ye elendim son 16'da.

    burak ve podolski toplamda 45 gol atarak takımı taşıdı. sinan gümüş de beklentimin çok üzerinde katkı verdi 13 gol ile. grosskreutz da ikinci devre takıma girdikten sonra kritik asistler yaptı. jose rodriguez de wonderkid'imsi olmuş. sezon boyunca en çok oynattığım oyuncum oldu ve sezon sonunda ispanya ve ingiltere'den pek çok teklif geldi.

    yalnız daha önce de yazdığım gibi bizi sanırım yanlışlıkla zengin yapmışlar ve sağlam bir bütçe verildi. oyun da olsa ben astronomik paralar harcamayı sevmiyorum o yüzden ihtiyaç kadar adam aldım sadece. hatta gelir-gider dengesinde az da olsa kâra bile geçtim. andrjia zivkovic ile sezon ortasında anlaşmıştım, yine aynı dönemde bana gelmek istemeyen ve boşa çıkacak olan andre carillo'yu ise sezon sonunda güzel bir maaş + menajer komisyonuyla ikna ettim ve free agent olarak iki çok iyi oyuncu almış oldum. orta sahaya daniel amartey, forvete ise juve'de mutsuz olan simone zaza'yı aldım. semih kaya, bruma ve diğer çöplerin satışından 20 milyon euro kazanç sağladım. kasada hala para var ama transferi kapattım. içimizden halledicez :(

    bu arada denayer'in sözleşmeyi uzatmak için ne kadar erken davranırsanız o kadar iyi. ben bütün sezon oynatıp geliştirdikten sonra teklif yapınca city vermedi valla adamı. satmak için de en az 30 milyon euro istedi gaddarlar. siz erken davranın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın