• 56
    2 gündür oynadığım, taktiği hala oturtamasam da umut, sabri gibi çöpleri takımdan göndererek huşu bulduğum oyun. bütçemiz fena değil bence ya çoğu kiralık olsa da birkaç transfer yaptım eksik bölgelere. başladı yine uykusuz geceler, biraz daha oynayayım inceleme tadında bir şeyler karalarım yine buralara.

    edit: biri şu del piero'yu oyun başında boştayken alıp denesin ya yaşlı kurt nasıl şu an çok içimde kaldı. alsam mı almasam mı derken mls'e gitti.

    ayrıca bir önemli detay: ianis hagi'yi almak istiyorsanız oyun başında romanya 1. ligi'ni oynanabilir olarak açın, yoksa bende görünmemişti geniş database açmama rağmen. hatta sırf o adamı alayım diye oyuna bir daha romanya ligi açarak başlayan ben ilk başta 1.4 mio euro tazminatla alabiliyorken "asıl transferleri yapayım önce, ianis'i sonra alırım yea" dedim, sonra ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi*.çat yeni sözleşme imzaladı şimdi 16 yaşında bana 2 sene sonra gelebilecek adam için 15'den aşağı istemiyorlar. 2-3 seneye parayı bulup sneijder sonrası 10 numarayı vereceğim olm sana kaçarı yok.
    edit2: turuncusakal uyardı; oyun editörünü indirip ianis hagi'nin dünyadaki ve ülkesindeki itibarını artırırsak romanya ligi'ni açmaya gerek kalmıyormuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın