• 280
    gördüğümüzü söyleyeceğiz aga. ileride iyiyiz. yasin eğer umut yerine olsaydı hücum tarafında, poldi'yi forvet sayarsak, bir zeki adam fazla oynayacaktık ve kesin skorumuz olacaktı. emre - tarık, nispeten daha iyi kapattılar sağ kanadı. kapattılar derken lafın gelişi. neredeyse bütün takım sağ kanadı savundu aslında. solda carole'u ilk defa beğendim. poldi biraz daha az laubali olsa skoru eşitlememiz işten değildi.

    işte aga insan kızıyor amk kızmayalım da ne yapalım!?

    yani çok mu zordu şu takıma bir sağ bek almak? çok mu zordu bir sağ açık bir forvet almak? amrabatı ya da bruma'yı tutsaydınız razıydım lan.

    kardeşim neye kızıyorum biliyor musun? başımızdaki adamlar şu takımın birkaç transferle iş yapacağına inanmıyorlar. adam satarak borç kapanmaz kardeşim. adamlarla başarı kazanarak kapanır. ikinci yarı fark yesek de benim fikrim değişmeyecek. burak'sız, sabri'siz galatasaray, belki hakan yerine chedjou olsa o golü de yemeyecekti. umut yerine de kafası çalışan bir adam olsa ve poldi biraz daha konsantre olsa kesin atmıştık.

    ek not: melo girince rodriguez'in sağ açık oynamasıyla bir de sağ bekle cl'de iş yapabiliriz. bir tek forvette şeker eksik bir de sağ bekte un.
App Store'dan indirin Google Play'den alın