resim
Ozan Tufan
Takım:Hull City
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 504
    rezalet bir transfer sezonu geçiren kulübümüze son darbeyi vuran futbolcu. madem alamayacaksınız alacağız falan diye açıklama yapmayın da rezil olmayın. "fener'den transfer çalımı" manşetlerine meze etmeyin kendinizi. sırf ozan'la biz de ilgilendik demek için demeç veriyorsun iki yüzlü hamza. bu taraftar yemez artık bu yalanlarını senin...

    ayrıca bizim daha çok ihtiyacımız vardı, transferle şampiyon olunmaz diyorlar ama, kaliteyle olunur. bu adamlar bu sene kadro kalitesini inanılmaz arttırdılar. biz ise şu an 3 adamın ağzına bakıyoruz. muslera-sneijder ve yasin'den bir tanesi bile gitse bu takım maç kazanamaz bu kadar net söylüyorum.

    takımda işe yarar adamlar: muslera, chedjou, telles, sneijder ve podolski biraz da melo. gerisini at çöpe gitsin. (sinan gümüş' ü atma ama o da soru işareti ne yapar bilemeyiz ki zaten hamza oynatmaz kiralar birine)

    6 adamla şampiyonluk mücadelesi vereceğiz.

    transferle şampiyon olunmaz diyor bizimkiler ama kendilerini bu teneke kupalarla sarhoş ediyorlar. bunları bu kadar abartmalarının sebebi, kusurlarını örtmek. biz bir boku beceremedik ama bakın 3 kupamız 4 yıldızımız 5 tane de otobüsümüz var falan diye reklam yapıyorlar. biliyorlar çünkü koca bir transfer sezonu yalanlarla kandırdıkları taraftarlarının 0 kredisiyle sezonu açacaklarına. sabri'ye burak'a ve hamza'ya fena bilendi bu taraftar. şampiyonluk geldi geçti artık onun ekmeğini yemeyi düşünmeyin.futbolda dün yoktur.
    sahada duran, oyun oynamayan 1-0 a yatan ve hamza gelmeden once prandelli'nin yaptığı gibi burak'ı tek forvette oynatan bu anadolu takımı sistemiyle bir yere varılmaz. bu sene hem fener hem beşiktaş bizi geçecek güçteler.

    selçuk-burak-olcan-umut ve hamza. bunlardan kurtulmadan bir yere gidemeyiz.

    ayrıca galatasaray'da 25 yıldır bu kadar basit, yavan ve aciz bir başkan görmedim. yıllarca borcumuz var dendi, bu kadar aciz olmadık. yazıklar olsun sizi seçenlere de seçtirenlere de!
App Store'dan indirin Google Play'den alın