resim
Ozan Tufan
Takım:Hull City
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 502
    gelecek vaat eden, genç ve kaliteli oyuncu.

    galatasaray'ın almaması ve fener'in alması sonucu muhteşem her şeyi bilen ulema taraftar tarafından galatasaray yönetiminin yerden yere vurulmasına sebep olan oyuncu. ahahaha yav arkadaş siz manyak mısınız? fener'le sidik yarıştıracaz diye kulübün tapusunu mu verseydik bursa'ya? üstelik yabancı kuralı değişmişken? üstelik mali olarak sıkıntı yaşarken? dünya yıldızını üç beş kuruş için ezeli rakibine kaptırırsın o zaman eleştirmeni anlarım da altı üstü ozan tufan lan. küçümsemek için söylemiyorum, en başta dediğim gibi gelecek vaat eden kaliteli bir oyuncu ozan tufan ama "olmuş" bir topçu değil, geleceği meçhul. hem de bu kafayla. fener'in elinde de patlayabilir bu transfer. daha önce gövde gösterisi için dünyanın parasını vererek aldıkları zerre işlerine yaramayan ve bitirdikleri onlarca türk oyuncu var adamların.

    sonuç olarak iyi bir oyuncuyu fener'e kaptırdık, evet bu kötü oldu ama alacaz diye de bu mali darboğazda ederinden fazla para bayılmak şu anki durumdan daha kötü olurdu.
    evet dursun özbek vaatlerinin ve sözlerinin arkasında duramayan, güven vermeyen bir başkan ama sırf sidik yarıştırmak için ozan tufan'a ederinden fazla para bayılmayarak başkan seçildiğinden beri belki de tek doğru hareketini yapmıştır. ozan tufan'ı almamasında melo'yla anlaşma durumu da var diye düşünüyorum ayrıca.

    neyse, siktir edin kalan sağlar bizimdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın