resim
Jem Paul Karacan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:35
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 348
    çok koşuyor diye sevilmesi diğer oyuncularımızın durumunun özetidir bence. ulan futbol bu, koşmadan oynayan takım mı kaldı? tekniği bizimkilerin 3 katı olan adamlar sahada basmadık yer bırakmıyorlar elbette koşacak, üzerine bir de zeki, teknik olacak ki büyük takım futbolcusu olsun. sadece koşmakla topçu olunuyorsa mustafa sarp' a haksızlık etmişiz. bu karacan aynı bu videodaki gibi koşuyor işte.

    bakın şu videoda bir tane koşan oyuncu var, bir tane de tekniği iyi, akıllı oyuncu var ki muhtemelen o akıllı oyuncu da top rakipteyken koşuyordur yine;

    https://www.youtube.com/watch?v=dretUYWIIDo

    video 2: https://www.youtube.com/watch?v=zEWlBk7vwn8 bu videoda kendini parçalayan oyuncular manchester united oyuncuları. yani neredeyse hepsi sneijder hariç bizim oyuncularımızdan daha teknik oyuncular zaten üzerine bir de mücadele gücüne bakın.

    ikinci video derslikmiş yalnız. manchester' ın hücum oyuncusu savunmaya kadar yardıma geliyor ama sonrasında salak salak orada kalıp şirin gözükmeye çalışmak yerine görev bölgesine geri dönüyor ve işi oradaki arkadaşlarına bırakıyor çünkü onların işi o. biz daha 20 yıl gerisindeyiz bu futbolun hem oyuncular hem seyirciler olarak. mehmet topal' ın bir anısı vardı, gazetede okudum sanıyorum, bu valencia' dayken sürekli yardıma gidiyormuş sağa sola, en son sol bek ''iki de bir yanıma gelip durma bölgeni boş bırakıyorsun burayı savunmak benim işim'' demiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın