• 306
    kadro yapılandırmasının anasının ağlatıldığı sezondur. neye ihtiyacımız olduğunu bilmeyen bir teknik direktör, efsane kaptan olması dışında hiçbir yöneticilik başarısı olmayan bir sportif direktör ve kimseye umut vaadetmeyen bir başkan tarafından idare ediliyor. bu transfer sürecinin neye malolacağını tahmin etmek zor değil.

    1-bir katakülliye getirilip melo satılacak yerine boateng açıklanacak. ki ikisinin birbiriyle alakası yok.

    2-niasse açıklanacak taraftar ses etmesin diye podolski transfer edilecek.

    3-yedek kaleci diye son anda uyduruk biri alınacak.

    4-sağ ve sol beke de yine yeterliliği tartışmaya açık bir oyuncu alınacak.* bu transfer üzerinden de birşeylerden kıllanacağız ama maalesef sesimizi kimseye duyuramayacağız.

    sonuçta ne olacak onlarıda yazalım.

    1-şampiyonlar liginde 4 maçta 0 çekip averaj takımı olunca hamza hoca'ya güle güle diyeceğiz. tabi ligde de bayağı geriye düşeceğiz.

    2-yeni gelecek olan hocayla takıma alışma evresiydi falan derken ligi zor bela ilk 6'da falan bitireceğiz. devre arasında da bir çok futbolcu alınacağı için ekonomik olarak bu sefer gerçekten zora gireceğiz. bu kez de cüneyt tanman'ın işine son verilecek.

    3-başkan mali durumu toparlamak için devletten yardım talep edecek. bunun karşılığında büyük galatasaray konseyi başkanın da kellesini alacak.

    4-2017-2018 sezonu öncesi büyük bir kongre yapılıp takımın başkanlığına ali dürüst getirilecek.

    ne gerek var oğlum şunlara. yazık valla yazık . . .
App Store'dan indirin Google Play'den alın