resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:52
Uyruk:Türkiye
  • 21709
    daha yürekli olmasını beklediğimiz hocamız. hamza hamzaoğlu'ndan farkı kalmayacak yoksa. disiplin yerine o üzülmesin bu üzülmesin kafasında ilerliyor. bu bir tercih değil acziyettir hocam. lemina üzülmesin diye sağlam bi u23 oyuncusu alıp koyamıyorsan lemina seni üzer. bizi üzer.. ıcardi üzülmesin diye hareket edilmez bu transfer olayı ciddi iş maalesef. sen sağlam, güçlü ve lider durursan kimsenin nazını çekmezsen herkes dize gelir. burası 100 küsür yıllık koca çınar. lütfen ama lütfen ağırlığı hissettirip o gereken disiplini verelim. işim oyuncu yönetimi kısmı resmen her şeyi baltalar ve sen oyuncuyu yönetemezsen oyuncu seni yönetir. kısaca güçlü olalım ve kimsenin göz yaşına bakmayalım. mantık, plan ve rasyonel şekilde hareket edip kararlar verelim. çünkü şampiyonlar ligindeyiz ve bu şekle bürünmek zorundayız.
  • 21712
    birçok taraftarın, takımda kalıp kalmaması adına git geller yaşadığını düşünmekteyim. bir yanım, ali koç’a gün yüzü göstermediği için destek olmamız gerektiğini söylüyor; diğer yanım ise 4 yıldır çok yıprandığını ve dinlenmesi gerektiğini söylüyor. galatasaray ile bağları koptuğu an, yalı çocuğunun ekmeğine yağ sürecekmişiz gibi geliyor. kulüp, 4 yıldır şampiyon olan bir hocayı göndermez elbette; ancak kendisi yıprandığını ve yorulduğunu düşünüp affını isterse de kolaylık sağlanmalı. yine de bu şımarık yalı çocuğunu tarihe başarısız bir başkan olarak geçirdiği için kendisine minnet duymalıyız.
  • 21713
    tottenham'ı yendi. manu'yu yendi. liverpool'u yendi.

    bayern munih maçında icardi'nin milimetrik ofsaytı, barış alpere yapılıp verilmeyen kırmızı kart ve maç sonuna doğru bozulduğu için doğru düzgün incelenemeyip gol kararı verilen yarı otomatik ofsayt sistemi nedeniyle 2-1 ucundan kaybetti, paralel evrende bayerni munih'te yendiğimize yemin edebilirim ama ispatlayamam.

    büyüklere karşı performansı hep iyi oldu. yarın bu işin top seviyesini göreceğiz. city'e karşı ingilterede.

    böyle bir maçı heyecanla bekliyorsak sebebi tüm hata ve eksiklerine rağmen bizi hala geleceğe umutla baktırabilen okan hocadır.

    her galatasaraylı içinde bir pırpır hisle yarın gece tv karşısına geçecek. şans yanımızda olsun yeter.
  • 21714
    (bkz: 28 ocak 2026 manchester city galatasaray maçı) 'nda 5 yesek fazlasiyla elestirilecek fakat city macını kazansak ve ligde puan kaybetsek yine fazlasiyla elestirilecek teknik direktorumuz.

    hatalari ve kusurlari barizdir. hatta ben ilk defa taraftarin teknik direktorun kusurlari konusunda bu kadar hakli ciktigini goruyorum. oyuncu degisikliklileri, takim ici disiplin, transfer planlamasi veya kadro planlamasi vs gibi cok nokta var.

    hatta bazen mac icerisinde o kadar bariz bir hata yapiyor ki "ulan bu adam bu kadar basit bir hatayi yaparken nasil bu kadar rekor kirabiliyor" diye hayret de ettigim oluyor. misal frankfurt deplasmaninda davinson'u sol stoper gormek veya lemina yerine cuesta'yi uefa listesine yazmak vb.
    fakat malesef yeteri kadar da hakki verilmiyor. jorge jesus fenere iki hafta iyi top oynadi diye peygamber ilan edilmisti yahu. neyse.

    yarin ilk defa bize karşı kazanmak zorunda hatta fark atmak zorunda olan bir takimla hem de guardiola takimiyla oynayacak. bence cogunluk ayni fikirdedir, hoca kazanmaya cikacak. baya baya açık ve baskili bir oyun oynatacak.

    merak ettigim sey, city maçı, son 16 play off maclarinda oynayacagimiz muhtemel newcastle, dortmund veya atalanta gibi takimlara karsı eslesmenin provasi mi olacak?

    sonuc olarak yarin aksam mukemmel bir test maçına cıkacak hocamiz.
  • 21715
    galatasaray teknik direktörü.

    gören gözler için bu tür maçlarda önemli olan futbolcuların motivasyonudur. futbolcular motiveyse galatasaray canını dişine takarak oynar yense de yenilse de biz kendisiyle gurur duyarız. lakin futbolcular motive değilse sahada yokları oynar paşa paşa yenilir döneriz.

    olayın okan buruk ile hiç bir ilgisi yok. kazanan da topçular kaybeden de. kendisinin takım üzerinde taktiksel hiçbir katkısı yok.
  • 21716
    kendisinin bizde gösterdiği başarılardan dolayı kesinlikle kalmasını istiyorum, sosyal medyada şımarık bir kitle var kendisine laf eden ama zerre futboldan anlamayan, onların dışında ben kimsenin kendisinin gitmesini isteyeceğini düşünmüyorum.

    cidden şanslıyız kendisine sahip olduğumuz için, evlat diye diğer kulüplerin başına gelenleri herkes görüyordur, ne tek sezonluk performans verip geri gitti nede yeter artık doydum dedi, kaybettiği zamanlarda olacaktır bu oyunun doğasında var, insanın her günü bile aynı geçmiyor ben kendisinin bizi çok daha iyi yerlere taşıyacağından eminim. avrupa için şampiyonluk şu an çok zor ama orada bizi belli bir noktaya kadar sürekli şekilde taşıyabileceğine eminim sadece kadro genişliğimiz olacak, öyle kaan'la yusuf'la falan olacak iş değil.

    bütün bunların dışında ali koç gibi zavallılar için bile kendisine elimizden gelen desteği sonuna kadar sunmak zorundayız. çünkü rakip oyunu kuralına göre oynamıyor, mahalle maçındaki top sahibi, oyun bilmeyen, işine gelmeyince topu alıp eve giden çocuk gibi.
  • 21717
    28 ocak 2026 manchester city galatasaray maçı için kendisi adına heyecanlıyım. oynattığı önde pres futbolunu ingiltere’de, futbolun zirvesinde ve bu işin piri bir hocaya karşı oynatma şansı var. tahminimce etkilendiği ve kendisine karşı rekabet etmek istediği bir hocaya karşı hem de. okan buruk’un kendisini gösterme şansı bulabileceği için sahiden mutluyum.

    city’nin mutlak ve farklı galibiyete ihtiyacı oluşu, bizim bu maçtan muhakkak puan almamızın gerekmediği bir senaryo okan hoca için en idealiydi, öyle de oldu. şimdi city fişi çekmeye ve farka gitmeye çalışacak, kimse maçı sallamadılar diyemeyecek. göster kendini hocam, bas önde ve bundan herkesin keyif almasını sağla. skordan bağımsız şekilde etihad’da oynadığımız futbolun keyfini alalım ve evimize büyük bir tecrübe daha götürmüş olalım. city’nin 5 atması kolay, biz kendi futbolumuzu oynayalım ve rekabet edebildiğimizi gösterelim.
  • 21719
    hoca için vitrin maçı.
    (bkz: 28 ocak 2026 manchester city galatasaray maçı)

    büyük maçlardaki oyun tercihinden vazgeçmeyecektir. yüksek şiddetli 3. bölge presi olacaktır diye tahmin ediyorum.

    geçen hafta manchester city - bodo glimt maçında. deplasman takımı gollerini 1. bölgesinde bekleyerek ve kazandıkları toplarla hızlı kontra ataklar sonucunda buldu.
    aslında bu açıdan değerlendirildiğinde sette bekleyip direkt geçişle cezalandırabiliriz. geniş alanda her iki kanatta ve merkez forvette çok hızlıyız.

    bütün bu düşüncelerime rağmen bence hoca kendi oyunu olan gegen presi uygulayacaktır. çünkü bu maçı kendi kariyeri ile ilgili önemli bir fırsat olarak düşünüyordur diye tahmin ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın