resim
Aydın Yılmaz
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:36
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 3287
    ibb'de kiralık oynarken hatırlıyorum. galatasaray maçında oyuna girip herkese "oha bizim aydın'a bak nolmuş böyle" dedirtmişti. sonraki yaz tüm forumlarda vs. kadro yapılırken herkes arda'yı sola, aydın'ı sağa yazıyordu. iki altyapı yeteneğimizin kanatlarda olduğu bi takım. hayali bile güzeldi. sonra harry kewell alınınca kendisi hamle oyuncusu olarak kullanıldı ancak oyuna sonradan girdiği maçlarda bir türlü beklediğimiz katkıyı vermedi. sonraki sezon skibbe yerine frank rijkaard geldi, arda'yı ortaya çekti, aydın'ı 11 oynatmaya başladı. uefa ön elemelerinde ve ligde çok iyi bir ağustos-eylül dönemi geçirmişti. sonra tabi ki klasik olarak düşüşe geçti ve forma yüzü göremedi...

    bu kadar fazla hoca, hem de kariyerli hocalar tarafından inatla şans verilmesine rağmen gıdım ileriye gidemeyen, kendini geliştirmeyen oyuncu. karakterinde zerre agresiflik, kararlılık yok. potansiyeline ulaşabilse inanılmaz fuleli, üst düzey dribbling yeteneği olan bir oyuncumuz olacaktı ve hatta avrupa'da adı konuşulacaktı belki ama işte kafasızlığından, pısırıklığından olmadı. kendisinden hala bir şeyler beklemek çok absürd. yıllardır bunca inancı, desteği, şansı boşa çıkartırken galatasaray'dan kamyonla para kazandı ve 3-4 tane maçı çıkartırsanız hiçbir şey vermedi kulübe.

    git, başakşehir'de oyna işte. hayatın bozulmaz, yine istanbul'da yaşarsın, daha çok süre alırsın vs. ben galatasaray'ın çocuğuyum deyip yedeğin yedeği olarak burada kalmayı istemek bile gereksiz. birileri senin kalmanı istiyorsa daha da gereksiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın