• 257
    gollerden sonra tempoyu düşürmemiz ve katı savunma anlayışı yapmamız gayet doğal çünkü telafisi olmayan haftalara girdik.

    yalnız bunları göz önüne almadan ve skordan bağımsız konuşmak ne kadar doğru bilmiyorum ama son 5 final maçına çıkan takımda bir ruh eksikliği görüyorum ben. hani şöyle bir galibiyet fenerbahçe alsa "top oynamadan leş bir akhisar'ı yendiler mersin deplasmanında foyaları çıkar" derdik. kendi evimizde hata yapmayacağımızı varsayarak konuşuyorum şu futbol ile mersin deplasmanından galibiyet ile dönmek için şansa ihtiyacımız var.

    trabzon deplasmanında nasıl kötü futbol oynadıysak dünde aynı şekilde kötü futbol oynadık. tek farkı vardı trabzonspor daha kaliteli ayaklara sahipti ve sonuca gitti, akhisar daha kalitesiz bir takım ve bizim kötü futbolumuzun çok fazla üzerinde durulmamasını sağladı.

    ama tabi özellikle melo'suz oynadığımızı ve ayrıca şanslı bir şekilde ilk 30 dakikada 2 fark yakaladığımızı ve sonrasında tempoyu iyice düşürdüğümüzü belirtmekte fayda var. ilk 30 dakikayı baz alıyorum ve skordan bağımsız konuşuyorum ben takımın ruhunu beğenmedim.

    3 puan 3 puandır orası ayrı. artık iyi futbol istemiyoruz. ama mersin deplasmanı bu futbolla şampiyonluğu vermemize sebeb olabilir. çok çok üzülürüz, o yüzden biraz daha heyecanlı ve istekli olmalıyız.

    dün alkışı hakeden isimler;

    selçuk inan
    muslera
    izmir'li galatasaray'lılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın