• 63
    olayları fanatikten takip eden bilirkişi dostlarımız için ufak bir hatırlatma yapmak zorunda kalıyorum. ocak 2015'de yapılacak olan yargılama diye tanıtılan olay, ağır ceza mahkemesinin davayı tekrar ele alıp almama kararını görüşeceği durumdur. yargılama yapılmayacaktır. velev ki yapıldı diyelim, şike gerçektir. deliller vardır, karartılma ihtimali yoktur. hiç bir mahkemenin " şike " yoktur deme şansı yok. zaman sadece uzuyor. umutsuzluğunuzu, algı süreçleriyle yönetenlerin eliyle insanlara yansıtmayın. mücadele sürüyor. tahmin ettiğimiz ama bu kadarı da olmaz dediklerimiz gecikmelere sebep oldu. ama adalet er ya da geç uzaklardan da olsa gelecek. o küme düşülecek.

    şikenin cezası=0 ....aslında değil. sorun şikeye ceza verilsin diyenlerin sadece lafta kalabalığı. eyleme dökülen her isyan bir şekilde defedilebiliyor. çünkü çoğunluğa karşı az insanın mücadelesi var. hanginiz gazeteleri boykot ettiniz? tv programlarını boykotladınız? hangi imza kampanyalarına, tff protestolarına katıldınız? koca bir hiç. şu mücadeleyi veren 300-500 insan ya vardır ya yoktur. geriye kalan herkes koltuğunda oturmuş, " şikeyi kapattılar" narası atıyor. e müdür sen kapamalarını engellemek için ne yaptın? tv yorumcusu çıkmış "şampiyonluk için her yol mübahtır" diyor, sen de oturup izliyorsun. sen izlersen ceza nasıl gelecek? şikecileri destekleyenleri sen dinlersen,gazetesini alırsan, tv programına reyting yaptırırsan elbette sürer gider bu devran. zaten para için var olanlara para kazandırırsan, niye düzeltsin ki adam bu rezaleti?

    passolig bu lige darbedir, rantçıların cebine haksız yeni bir kazanç yoludur destek çıkmayın dedik. kulüp yöneticilerimiz dahil kimse arkasında duramadı işin..neden? çünkü herkes rantının, rahatının peşinde... en çok passolig galatasaray taraftarı almış.

    başkan adayların televizyonlarda aziz yıldırım bizim dostumuzdur diyor... daha 1 sene yeni oldu, taptığın galatasaray efsanesi tek kelime edemiyor şike ile ilgili... adalet bu adamlarla yürünecek bir yol değil. aaa bakın ne dedim, ceza verilmeyecek dedim gördünüz mü bak demeye olayı getirmek, bu insanların ulaşmak istediği sonucu veriyor..sen farkedemiyorsan zaten konu kapanmış..

    bir gerçek var dostlar..adalet uzakta bir yerde duruyor ama sen ne kadar ona yürüyorsun.. bütün mesele budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın