• 79
    galatasaray; bir şirket, oynadığı futbol; ürünü ve buna yatırım yapan taraftar; müşteri ise müşterinin her zaman haklı olduğunu söylenmesi gerekir. bu durumda aşağılanmaması gereken taraftardır.

    tabi ki taraftarın yaptığı yatırım para değil, sevgidir. taraftarın takımı için parası boşa gidince üzülmez, emeği ve sevgisi boşa gidince yıkılır.

    asla vefasız ve riyakar değildir. ben çok maç hatırlıyorum maç kaybedince taraftarın alkışladığı. bu taraftar maç kaybedeni ıslıklamıyor. bu taraftar ruhunu bırakanı ıslıklıyor. hakkıdır. bir iki tane istisna hariç, milyonlarca futbolcu gelecektir. ama sadece bir tane galatasaray vardır. bu taraftar ise sadece o bir tane galatasaray'ın arkasındadır.

    şimdi haklı olarak insanlar diyor ki, ''efendim şampiyonlar ligi maçı, daha maç bitmemiş falan.'' arkadaşım, bu takım ilk defa mı yenik düştü ? ilk defa mı maçı geriden takip etti ? hayır. galatasaray şampiyonlar liginde ne zaman kolay maç kazandı ? neden juventus maçında dakka 86'ya kadar ıslıklanmadı bu takım ? yapmayın. 16 eylül 2014 günü oynadığımız maç devam ederken kim dedi kesin kazanırız bu maçı ? bilmiyor muyduk hepimiz takımın gol yiyeceğini ? sahada varlık gösteremediğimiz açık ve net değil miydi ?

    galatasaray taraftarını ultraslan'dan ibaret sananlar lütfen laflarına dikkat etsin. ''14 senelik bu çile'' diye bağıran taraftar ultraslan değildir. galatasaray taraftarı her zaman armanın arkasında olmuştur.

    ota boka gelince premier lig diye konuşanlar nerede acaba. bilir mi ingiliz taraftarını ? o adamlar kötü futbolu gördüğü anda stadı boşaltır stadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın