• 262
    şu sıralar popüler kültürün eline ayağına düşmüş olabilir, doğrudur.

    fakat bu sporla birazcık uğraşan birisi yaptığı işte, okuduğu okulda, sosyal yaşamında faydasını görecektir. kendine güvenmekten, vücudunu sergileyen giysiler giymekten söz etmiyorum. bunlar zaten popüler kültürün pompalamasyonları. benim kastettiğim kalıplaşmış tabiriyle ''sağlıklı yaşam''.

    beslenme alışkanlıklarınıza da dikkat etmeye başladıktan sonra beyniniz bile daha iyi çalışıyor. ben bunu bizzat yaşadım ve gördüm. en basitinden skolyozla başı belada olan milyonlarca insan var bu ülkede. 3-5 ay çalışıp sırt kaslarını güçlendirseler ve sonrasında kendilerini formda tutsalar bir problemleri kalmayacak.

    bana sorarsanız herhangi bir spor dalıyla uğraşmadan yaşamını devam ettiren insanlar bunun acısını hayatın her alanında çekiyorlar. büyük olasılıkla herhangi bir sağlık sorunu yaşıyorlar veya en kötü yanlış beslenmenin de etkisiyle beyinleri otlaşmaya başlıyor. (evet kısacık hayatımda bunu da yaşadım)

    ama şunu da belirtmeden edemeyeceğim gerçekten basketbol, futbol, tenis vb bir spor dalıyla uğraşmak vücut geliştirmekten daha zevkli. tabi her spordan aynı ölçüde verim alamayabilirsiniz. kendinize uygun sporu bulursanız sakın bırakmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın