• 16
    orjinal bahanelere acigiz, mesela sukru ergun cikip derse ki; "beyler, yalan dunya dizisi sezon finaline yaklasiyor, bu bolum cok kritik, o yuzden aksam maca gelemiyorum." ben bunu kabul ederim, zira kendisinin en dogal hakki.
    candan ercetin'in de konser programi olabilir, cunku bugun gunlerden cuma, eglence zamani guzel mekanlarda, en nihayetinde ekmek parasi, onun da bahanesi kabulumdur yani.
    ardindan sedat dogan ve emir sarigul girerse soze, deseler ki galatasaray baskaninin tetikciligini yapmak kolay degil, bizim mesaimiz 7 gun 24 saat suruyor, kim ne diyebilir; ben bunu da anlarim, saygi duymam ancak anlarim.
    sayin ozkan olcay amcamiz icin ise saat cok gec zaten, aksamin bi korune konulmus maca gidip mahmut uslu performansi vermesini beklemiyoruz herhalde..

    yani gunun sonunda, bugun yine sari ile kirmizi forma, o kutsal arma harcandiginda atasehir semalarinda, kadin takimi oyuncularimizin, teknik kadronun hic de sizlanmaya hakki yok, yukarida da goruldugu uzere, tum yonetim kurulumuzun gayet de gecerli sebepleri var, avrupa sampiyonu kadroyu itin kopugun arasinda yalniz birakmak icin.
    sonra daha da onemlisi, kendileri mi dedi gidin avrupa'daki en buyuk kupayi kazanin, hem de bizim birkac kat buyuk butcemize sahip ezeli rakibimizi finalde devirerek. en nihayetinde hersey hazirdi subeyi kucultmek icin, yeter artik bu basarisizlik diyerekten, bu kamburu da atacaklardi sirtlarindan, ondan sonra gelsin keyfekeder cuma, cumartesi geceleri..

    hicbir gerekce yetmiyorsa yuzleri kizartmaya, tek bir oge var ki elde, yillardir final serilerinde ezilip bicilen bu takim, hakemler ecnebi yani tarafsiz olunca, taa rusya'nin en dibinden getirdi bize o en buyuk kupayi, yani cok fazla birsey gerektirmiyor bize "yonetici" olanlara, sadece "aziz terorune" karsi dimdik takimin arkasinda durarak, esit yarisma kosullarini yaratmak, fakat nerede oyle bir ortam, bize her yer diktatorun ciftligi.
    yahu takimin emegi falan degilse umrunuzda, en azindan bu sekilde sokaga atilmis olan galatasaray'in parasini dert edin kendinize, yazik gunah..

    bu takim en zirveyi gordu, utancimdan yazamadim ben, emek koymamisken ustune, ne hak bulacaktim kendimde, o buyuk gururu kelimelere dokmeye. cemiyette sovdan sova kosan, kupayi havaya atip sag omzunda sektirenler bu dusunceye sahip degildi en tabii, ve hatta uvey kizlarimiz lig sampiyonlugunu da kazanirsa, ayni sahnelerin yasanacagi asikar, arti bir seklindeki yaldizli davetiyeleriyle gidecekleri gecede.
    simdi aklima geldi de, belki de o yuzden yalniz birakiyorlar sultanlari o rezil ortamda, amaclari seriyi son mac tasiyip, sampiyonluk apoletini abdi ipekci'de elde etmek, yok hayir, tabii ki taraftarlarimizla beraber bu coskuyu yasayalim diye degil, bilakis saha ici davetiyeleri kimlere peskes cekeriz de, sonra isimiz dustugunde o kartvizitlere ihtiyac duyariz diye;
    adamlar hakli beyler..

    bugun yine o salonda munferit arma sevdalilari olacak tabii, dudaklarini isiran, her bir sayida kendini zor tutan, hakemin her tarafli dudugunde sahaya girmemek icin cildiran o guzel yurekler,
    bir tek onlar icin oynayin kizlar, cunku siz de biliyorsunuz ki, arma nerede arma sevdalilari orada;
    10 kusur yil sonra sampiyonluga,
    haydi galatasaray,
    galatasaray ulan !!
App Store'dan indirin Google Play'den alın