• 145
    galatasaray kadın voleybol takımının esaslı bir neştere ihtiyacı var. başarısız olan ekibi değiştiririm diyen ünal abi'de de bunu neşteri vuracak kudret var. bizim paramız çok değerli. kastamonu taş mektepte okuyan lise öğrencisi en az hesap uzmanı refik arkan kadar kafa yoruyor bu işlere. günü kurtaran transfer zihniyetinden geleceğe umutla bakan transfer zihniyetine evrilmemiz şart. 35'lik gioli'ler, sanolar takıma vizyon getirmiyor maalesef. (lo bianco konusunda duygusal davranıyorum: olumsuz cümlelerin ne öznesi olabilir ne de nesnesi.) orkun bey memnun oluyor diye de oyuncu alınmaz. inandık, yanıldık. yeri gelmişken ona da değinelim. neştere orkun bey'den başlanabilir. özel ve tüzel hayatının takıma zarar vereceği kanaatindeyim. öteden beri şu menejerlik işleri midemi bulandırmıştır.

    transfer dedikoduları başladı. başrollerde de gözde var tabiki. gelmesin minvalinde altını saçma nedenlerle dolduranların çabasını laf-ı güzaf olarak değerlendiriyorum. gelsin hatta kardeşini de alsın gelsin. gözde şöyle demiş vakıf için: biz voleybolun barcasıyız. bence dili sürçmüş. barca futbolun vakıfbankı. çünkü vakıf yaptığı işi kusursuz yapıyor. inanılmaz bir galibiyet serisi. kim girse diğerini aratmıyor ve ha keza. neyse burada vakıf güzellemesi yapmanın alemi yok. şuraya geleceğim: barca'nın gözde'si xavi'dir. (messi demiyorum o brakoçevic) beynidir, kalbidir. canıdır. her hoca, her taraftar kendisini takımında görmek ister, en azından istemeli diye düşünüyorum.

    sezon başından beri üstadlar gel de cimbomun gözdesi ol diyor. gerçekten takııma kazandırılırsa avrupanın gözdesi bizim gözdemiz olur. şayet zannetmiyorum bu aralar öyle bir transfer görüşmesi olsun. ayrıca herşey mükemmelken neden takımından ayrılsın; avrupanın yıldızlarını toplayan vakıfbank türkiyenin gözdesini neden para için kaçırsın.

    ama şunu da belirteyim. gözde transferi çilek transferi olur. pastanın tabanı hiç de kuvvetli değil. şunu gördük liberosuz oynuyoruz. sano palyatif bir önlemdi. ne olacağı belli değil. bir devamlılığı olamaz bizim takımda. derya güzelliğini önemsediği kadar voleybolu önemsemiyor. anlaşılan kendi potansiyelinin farkında değil. kendine acımayana hoca niye acısın. necla tezye'den hiç bahsetmiyorum. olası gizem transferi görece gözde'den daha muaccel. hep söylüyorum: takım omurgasının yerlilerden kurulması çok önemli.

    tabi bunların hepsi bir varsayım. anılan transferler bizim kontrol alanımız dışında. belirli kısıtlar dahilinde gerçekleşebilecek durumlar. öncelikle iç organizasyonun uzun vadede işi götürcek omurgalı profesyonellerden oluşması gerekir. bu iş sabır işi. emin ellere teslim edilirse şube, biz başarısızlığı kendine dert edinen, nerimanın ağlamasına dayanamayan, hemhal olan, taraftarlar bekleriz, destekleriz, severiz, seviniriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın