• 621
    futbolu, galatasaray'ı ve transfer dönemlerini ilk defa yaşıyormuş gibi davrananlara inat çok iyi biteceğini bildiğim dönemdir. duyum değil, sadece takımımı, yönetimi ve dönemi biliyorum. buna göre;

    - rashica transfer edilecek.
    - isim olarak mükemmel bir merkez orta saha transfer edilecek.
    - ucl'ye katılım kesinleşince ramos ve eğer çok kaçırılmayacak bir fırsat çıkarsa da orta saha / on numara mevkine star bir oyuncu alınacak.
    - belki bir genç oyuncu scout transferi denemesi yapılabilir.

    bu kadar. yani biri olunca diğeri olmayacakmış gibi yazıyor bazı arkadaşlar, anlamsız. bazı arkadaşlar da alıyoruz alıyoruz satmamız gerekmiyor mu diyor. galatasaray ffp'den sattığın kadar al cezası yedi de bizim mi haberimiz yok. kendisine ayırdığı transfer bütçesi neyse istediği kadar eksi yazar. ayrıca daha gidecek oyuncular var, onların maaş yükleri düşecek, bonservis ya da kira geliri gelecek. ucl geliri gelecek. azıcık şu yönetime ve teknik ekibe güvenin...
  • 227
    reddit'te kulüplere ait sub'larda tier listesi oluyor. hatta bazı kaynaklar o kadar kolpacı oluyor ki paylaşmak yasak oluyor. galatasaray sözlük'te böyle bir şey olmadığı için sorumluluğu üstlenip bir tier listeti oluşturmaya karar verdim.

    tier 0: galatasaray resmi hesap, kap
    tier 1: fabrizio romano
    tier 2: nevzat dindar, haluk yürekli
    tier 3: ali naci küçük, berk göl, sami yen haber
    tier 4: burhan can terzi, salim manav, süleyman rodop, kadir çetinçalı, gökhan dinç
    kolpa tier: ertan süzgün, metin karabaş, yakup çınar, haldun dolmaç, emre kaplan, yağız sabuncuoğlu, kutlu akpınar, mehmet özcan, uğur karakullukçu, eyüp yıldız, savaş çorlu
  • 798
    dünya maaş verdiğin 2 adam ziyech ve zaha ekime kadar oynamayacak ama eksik ortasahana yine 32 yaşında bonservisli şampiyonlar ligindeki rakibinin futbolcusunu getiriyorsun. vecino umarım bizi yanıltır ama bu planlama falan değil bu tamamen şov merakı.

    berkan ve yunusu kaybettin ancak yerli havuzunu genişletemedin. nakit problemin varsa oyuncularını opsiyonlu kiralık göndermek yerine bonservisi ile gönderecektin.

    şimdi yedek oturacak yüksek maaşlı kenar oyuncusu elemeye çalışırken merkeze de adam arayıp devşirmeye çalışacaksın. demek ki 2 aydır bizden haber bekleyen kimse yokmuş.

    planı olmayan, büyük laflarla dolu transfer sezondur. her türlü yönetime eksi yazar.
  • 383
    galatasaray'ın her defasında geç kalıp transferde akşam pazarından futbolcu almasını savunanlar var. tabii ki fazladan verecek paramız yok kimseye orası doğru. bazı transferlerde de akşam pazarını beklemek uygun olur. buna diyecek lafım yok. ancak burada risk analizini doğru yapmak lazım. yani diyelim 1-2 milyon euro az vereceğim diye arzulanan aralıkta yapılmayan elzem bi' transfer sizin avrupa kupalarından elenmenize ya da ligin ilk 2-3 haftası olmayacak puan kayıplarına neden oluyorsa burada yanlış bi' risk alma biçimi var demektir. belki 2 milyon euroyu kurtardın ama avrupadan elenişle dolaylı olarak 15 milyon euro zarardasın? şimdi de durum böyle pahalı bi' kadro var yatırımlar var ama ş.ligi ön elemesine elinde santrfor olmadan çıkıyorsun? üstelik ani gelişen bi' durum da değil, sakatlık vs de değil bariz yani bunun böyle olacağı. gomis'in kontrat bitiyor ve yenilenmeyecek. icardi zaten kiralık ve tekrar almaya kalktığında işin çetrefilli olacağı ve istenen arzu edilen tarihlere yetişmeyeceği açık. siz nasıl göz göre göre koskoca galatasaray'ı santrforsuz avrupaya gönderirsiniz ya?
  • 109
    görünen o ki hareketli geçecek olan transfer dönemi. geçmiş senelerin aksine bu kez takımın yetersizliğinden değil de kalitesinden dolayı hareketli geçecek olması harika bir olay.

    defans

    sacha boey ve victor nelsson ayrılmaya en büyük iki aday gibi duruyor. özellikle boey fazla dikkat çekti. artık çok geç, tutamayacağız bence boey'imi. ikisinin de aynı transfer döneminde ayrılması, ne kadar bonservis getirisi olursa olsun, riskli bir durum. bu senaryoda sağ bek olarak elimizde sadece leo dubois kalıyor, ki başıma bir şey gelmeyecekse avrupa'da hedefleri olan bir galatasaray'ın as sağ beki olabileceğini düşünmüyorum. takımın atletizminin yarısı olan boey yerine oyun aklı yüksek ama statik dubois konursa kekremsi tat verir. bu durumda ben olsaydım fransa'dan talipleri olabilecek dubois'dan yarım ağızla çıkmaya çalışır ve sağ beke bir yerli bir yabanci iki oyuncu getirirdim.

    mehmet can aydın
    mert müldür
    mehmet zeki çelik
    bünyamin balcı

    isimleri yerli piyasasındaki düşünülebilecek isimler. lig maçlarında bu bölgeyi yerli yapmamız gerekeceği için bu isimlerden biri takıma katılmalı gibi.

    yabancı olaraksa kesinlikle yeni boey olabilecek bir atlet bek getirmeliyiz. scout ekibine güveniyorum bu konuda.

    nelsson'dan doğacak stoper boşluğuna gelirsek, buraya sükseli bir isim gelebilir. yeni sezonda avrupa hedeflerimiz olmasaydı nelsson transferine benzer bir risk düşünebilirdik, ama bu sene için 28-30 yaş civarı bir savunma liderine ihtiyacımız var. kim olabileceğine dair şu an fikrim yok.

    mathias ross'un durumuna göre bu oyuncuyu kiralık gönderip genç yabancı bir stoperi daha kadromuza katabiliriz. fakat ben ross'tan ümitliyim.

    as sol bek ihtiyacımız var. raphael guerrerio ismi çok gerçekçi gelmiyor. kaldı ki gelecek olsa guerrerio'yu orta saha sol içte değerlendirmek lazım. dortmund'da bu bölgede daha cok beğenirdim. kazımcan karataş ligde bolca oynayacak, ama oyundan çok düştüğü bölümler oluyor. o sebeple güvenilir bir sol bek şart. dar bir marketten oyuncu bakacağız buraya. güney amerika ligleri değerlendirilebilir. tek isteğim alex telles gibi pahalı ve düşüşte olan isimlere gitmememiz.

    sol stoper emin ellerde.

    orta saha

    ihtiyaç büyük. fredrik midtsjö ve yusuf demir dışında ayrılan olacağını sanmıyorum. bu ikilinin de kalma ihtimali yüksek bana kalırsa. özellikle yusuf'a bir şans daha tanınacak gibi hissediyorum. midtsjö'ye teklif gelirse yollar ayrılır.

    bununla birlikte tüm bu akla ilk gelen senaryoyu boşa çıkarabilecek büyük bir şey daha hissediyorum. içimden bir ses diyor ki yeni sezonda ilk 11'de bu sezondan sadece lucas torreira sahada olacak, yanına ve önüne aklımızdan bile geçmeyen sükseli transferler yapılacak. bu durumda sadece midtsjö değil sergio oliveira bile ayrılabilir. transferde güzel sürprizlere alıştık sonuçta.

    ilkay gündoğan
    renato sanchez
    dani ceballos

    isimleri geçti şimdiye dek. renato sanchez o sürprizlersen biri olabilir gibime geliyor.

    on numara/ forvet arkası/ yardımci forvet

    dries mertens'in bu sezonki mata rolünü alacağı kesin gibi. bununla birlikte bu bölgenin oyuncusu olmayan nicolo zaniolo en büyük soru işaretimiz. oldukça kötü bir yarım sezon geçirdi. öyle ki şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz ankaragücü maçında iyi ki cezalı da oynayamıyor diye düşündürttü. zaniolo'yu planladığımız gibi 25+ bir paraya satabilirsek satacağız bence. beklenen düzeyde teklif gelmezse okan hoca'ya ciddi iş düşüyor. rehabilite edip takıma kazandiracağız bu durumda. eğer böyle olursa bile on numara bölgesine olmasa bile 8-10 ya da bazılarımızın 8,5 diye tabir ettiği bir ofansif merkez orta saha alınmalı.

    kanat / kanat forvet

    milot rashica'nın takımda kalacağını düşünüyorum. beklenen bonservis gelirimizi düşününce fazla yük olmayacak bence bütçemize.

    milot rashica
    kerem aktürkoğlu
    yunus akgün (bir şans daha)
    barış alper yılmaz
    yerine göre nicolo zaniolo

    tamam, ama bir şey eksik. henry onyekuru tarzı siyahi genç kanat istiyorum ben. bu kişi ünlü de olabilir no-name birisi de olabilir. hız istiyorum, atletizm istiyorum. kerem ayrıldığında sol kanat ona geçsin istiyorum.

    santrfor

    fazla söze gerek var mı? görüyorsun yaptıklarını. adam yol yabdı yol. mauro icardi mümkünse tatile çıkmadan önce imzayı atmalı.

    arkasına datro fofana gibi kiralık bir çözüm ve tecrübeli bir bitirici lazım. yani icardi dahil 3 transfer gerekiyor. altyapıdan ciddi ışık veren varsa ilk etapta icardi + transfer + altyapı ürünü düşünülebilir.

    ve son olarak

    kaleci

    burası için planı hiç kestiremiyorum. ne kadar bazen saçmalasa da fernando muslera'nın bir sene daha sözleşmesi varken muhtemelen kaptan oynamaya devam eder. etmeli mi? orada biraz karışık hisler içindeyim.

    mevcut yerli kalecilerimizin hiçbirini beğenmiyorum. olası bir muslera sakatlığı veya kötü performansı durumunda kabus gördürecek isimler. buna batuhan şen ve jankat yılmaz da dahil maalesef. kaleci direkt ışık verir, olacak kaleci belli olur. bu ışığı göremiyorum eldeki kalecilerimizde.

    uğurcan çakır'ı burak yılmaz transferi tarzı bir hamleyle trabzon'da alabilirsek isterim sadece. 10 milyonlar vereceksek kalsın. kalede yabancıdan devam, ama sanıyorum bu iş öbür senenin işi olarak değerlendirilecek. eğer öyleyse cedric carraso tarzı tecrübeli bir kaleciyle bir yıllık anlaşılmalı, okan ve batuhan gönderilmeli.
  • 119
    bir kere gidecek isimlerimiz var gibi gözüküyor. boey, nelsson belki kerem ya da torreira gibi. gideceklerden boey'in yerine yine o ayarda bir isim bulmalıyız ve bence bu isim mert müldür değil.* nelsson yerine ise şöyle 27-28 yaşında iyi bir stoper alınsın isterim. nelsson yaşına göre çok tecrübeli ve olgun oynuyor. ancak böyle bir isim keser bizi. ozan kabak'ın son durumunu bilmiyorum ama o da değerlendirilebilir hem yabancı konusunda da elimiz rahatlar. kerem ve torreira gidecek olursa yerlerini doldurmak çok zor olacak bana kalırsa. kerem bir kanattan çok başka tarzda bir futbol oynuyor. futbol repertuarının içinde yok yok. torreira desen zaten adam tek başına üç kişilik oynuyor. dilerim kerem ve torreira kalır ama gitmek isterlerse de saygı duymalıyız.

    gelecek olan isimlere bakıldığında ise bir kere en az 3 tane orta saha transferi yapmalıyız hem de orta sahadan kimsenin ayrılmadığı senaryoda. 2 tanesi sağlam ve avrupa'da kendisini kanıtlamış 1 tanesi ise genç olabilir. atanla tutanın iyi olacak deniyor ama cidden orta saha ikisinden çok daha önemli bana göre.*

    mohamed, cica, morutan gibi futbolcularımız var kiradan gelecek bunların durumuna göre de transfer yapmalıyız. sözün özü üç kulvarda oynayacağımız gelecek sezonda rotasyonlu ve hepsi en az diğeri kadar iyi olan bir kadro kurmalıyız.
  • 560
    tete transferinden sonra tahminimce zaniolo takımdan ayrılacak. zaniolo iki taraf için de win-win bir süreçti ve kendisi de bunu görerek imza attı. yabancılardan sergi-midstjo-morutan ve dubois için taliplerin olduğu, yerlilerden ise yunus ve yusuf’un ayrılcağı yönünde bilgiler geliyor.
    sanırım şu şekilde yol alacağız. sağ kanatta tete eklenmediği için yazamadım. kerem ile zaha ise bol bol yer değiştirecektir.
    https://galatasaray11.com/e/1n8pq6zv
    yedek kadroda ise sağ açıkta rashica, dubois ayrılırsa sağa bir türk sağ bek ya da ali turab-kaan ikilisi ile kotarılabilir.
    https://galatasaray11.com/e/jvxoj1ev

    sayılar yerli sınırına göre düzenlenip, performansa göre gerekli gir çıklar gerçekleştirilir.

    bu planda gidenler(44.5m zaniolonun bonusu düşünce 41 civarı.)
    sergi oliveira-bonservissiz(maaş yükü nedeniyle zor)
    zaniolo-28m
    midstjo-1m
    dubois-1.5m
    yunus-7m
    yusuf-3m
    morutan-4m

    gelenler(18m)
    8 numara-8m
    rashica-7m
    tete-3m imza
    sağ bek-2m

    hal böyle olunca 13 yabancı olmuş olacak ve 1 kişilik boşluk stoper ya da sağ bek için kullanılabilir.

    not:kimse gitsin kalsın demiyorum, sadece plana yönelik öngörü. gs’nin tüm oyuncuları ayrı ayrı değerlidir, bu transfleri de yönetim ve teknik ekip en uygun gördükleri şeklinde gerçekleştirir.
  • 80
    bol bol ortasaha almamız gereken transfer dönemidir. ıcardi, rashica'yi almak ilk hamleler olmalı. sonraki hamlelerimiz ise gideceklere göre yol haritası çizmek olmalı. boey ve nelsson satıldığı zaman sirasiyla;
    1-) yüksek profilli ve genç olmayan bir stoper (kiralık olabilir)
    2-) nelsson tipi genç bir stoper (ross yaz kampi iyi performans verirse yerli bir isim düşünülebilir)
    3-) kiralık mazroui + mert müldür veya mert müldür + boey gibi geleceği parlak sağ bek.
    4-) guerreiro veya omar campos tarzı rekabeti artiracak sol bek.
    5-) naby keita, renato sanchez, parades, eyup aksu, ilkay gundoğan transferleri (evet ortasaha fetişi var bende)
    6-) yusuf kabadayı, zabellos tarzi genç yetenekler
    7-) zaniolo giderse bir tane 10 numara ama gitmezse gerek yok.
    8-) icardi yanına forvet. olursa weghorst, firmino olmazsa da tr liginde iş yapacak bir isim olmalı.
    edit: ndombele'yi unutmuşum onu da alalım:)
  • 769
    taraftarimizin her pozisyona 3 oyuncu istedigi bir transfer donemi. bunun uzerine de, genc yetistirelim diyorlar, sanirim ayni pozisyonda 2 sakatlik olursa genc oyuncularimiza dakika alacak firsatlar ortaya cikacaktir.
    diger takimlar gibi 5 oyuncuya 1 er milyon verelim. senenin yuzde 80’ini oturarak gecirsinler, onun yerine 5 milyona elle tutulur birini almayalim. ne de olsa kavgaya gidiyoruz, ne kadar kalabalik o kadar iyi, kavga icin de ne kadar gecerliyse..
  • 606
    yönetime ve erden timur'a çok güveniyorum ancak bu transfer dönemi planladıkları gibi gitmedi diye düşünüyorum. en iyisi olsun derken bu sefer biraz hata yaptık.

    geçen sene sonunda yapılacaklar belli idi.

    icardi'yi transfer et
    rahisca'yı transfer et
    tempolu ve pasör 8 al
    tempolu ve yaratıcı 10 al

    ekmek su kadar mühim hamleler bunlardı.
    ilki en zoru idi ve başardık. ancak diğerleri an itibariyle gerçekleşmedi.

    rahisca gibi oyunu tutan iki yönlü kanadı hemen kampa yetiştirmek gerekiyordu.

    8 ve 10 numara da geçen senenin üzerine koymak için gerekliydi.

    şimdi en çok adi geçen parades ve fred'i başka kulüpler aldı. umarım biz daha iyilerini alırız. bekleyip göreceğiz.
  • 214
    ön elemelerden önce forvet yedeğimizi transfer etmiş olmamız gereken sezon.

    icardi ve gomis yok. takımda golcümüz yok hali hazırda. ön elemelerde rakipler zayıf gibi görünse de gol atmadan tur geçilmiyor, kaldı ki belli ki çanakkale geçilmez kabilinden rakiplerle oynayacağız.

    ligde fener maçı hariç, son 10 maçta forvet katkısıyla şampiyon olduk. yani ön elemelere forvetsiz girmek bizi hezimete götürebilir. şampiyonlar ligine gidemesek dahi son tura kadar çarpışıp olabilecek en yüksek ülke puanıyla gitmemiz lazım avrupa ligine.
  • 952
    umarız "fatih terim adam eder" "okan buruk adam eder" gibi beyin yakan tezlerle dengesiz, yüksek riskli kadroların son kez oluşturulduğu transfer sezonu olmuştur. umarız "taştan olsun avrupa'nın üst seviye kulübünden olsun" diye özetlenebilecek bir anlayışla kulübün bir lirası bile artık harcanmaz. grup aşamasında bizi geçen antipatik takımdan öğrenecek şeylerimiz var. gurur yapmak, hamasetle adamlara sövmek yerine ders çıkarırsak kârımıza olur.

    bu yanlış transfer hamlelerinde sadece yönetimin değil, sosyal medyadaki taraftarın da, hayvan oğlu hayvan bilmem ne diye her gece yayınlar açıp yangınlar çıkaran yorumcuların da payı olduğunu düşünüyorum. ne talep edersek yöneticiler de parayı başı kesilmiş tavuk gibi saçıyorlar işte. ziyechleri, angeliño'ları biz talep ettik ama bu oyuncuların galatasaray pek umrunda olmadı. galatasaray'ı ve kendi kariyerlerini umursayan futbolculara ihtiyacımız var.
  • 935
    ana konusu mauro icardi'ydi ve geldi. o yüzden geri kalan transferlerin tamamı başarısız bile olsa yüzde 51 olumlu sonuçlandı bana göre. maçın adrenali ile bazen yanlış düşünebiliyor insan ama sakin kafayla düşüncem bu. o yüzden erden timur ve okan buruk'a transferler üzerinden çok yüklenmemek gerek. hatalar oldu mu? oldu tabi ama aşk adamının bugün formamızı giyiyor olması muazzam bir olay olduğu için yine de kötü bakmak imkansız bu döneme.

    şöyle bir değerlendirirsek diğer transferleri icardi dışında pek iç açıcı değil zaten durum.

    1) günay güvenç geldi, okan kocuk ve batuhan şen gitti. günay şu zamana kadar sadece bir maçta oyuna sonradan girdi. diyebilirsiniz ki bu transferin ne zararı var? batuhan altyapı oyuncusuydu ve günay türkiye'de yetişmiş değil. batuhan takımda tutulsa belki de berkan'ı da takımda tutup şampiyonlar ligi kadrosuna yazma ihtimalimiz vardı. genoa'da oynayıp oynamaması önemli değil. berkan bizde iyi kötü katkı yapıyordu. en kötü ihtimalle kopan maçların son 15, 20 dakikası torreira'yı dinlendirse iyidi.

    2) leo dubois'nın ayrılışı da eksi yazdı. hem boey alternatifsiz kaldı hem de sol beke lazım olduğunda koyamadık

    3) davinson sanchez geldi ve mathias ross gitti. burada sanchez ile ross'u kıyaslamak gibi bir gaflete düşmeyeceğim. asıl mevzu sanchez, nelsson kıyaslaması. sanchez hem oyun planımıza daha çok uyuyor hem de belli ki daha iyi stoper. ancak 9 milyon euro para verip oyuncu alıyorsan bu oyuncu senin en az 15 milyon euro gelir beklediğin oyuncunun yerine koymazsın. sanchez geliyorsa nelsson gitmeliydi. bizim ikisini de takımda tutup birini yedek bırakmak gibi bir lüksümüz olduğunu düşünmüyorum.

    4) kaan ayhan kalıcı olarak geldi. kılçıksız transfer oldu. hem stoper hem orta saha yedeği, üstelik de yerli. bu transferden sonra da emin bayram kiralandı.

    5) angelino geldi, sam adekugbe gitti. kağıt üzerinde beğenilen bir transfer oldu ama maalesef tutmadı.

    6) kerem demirbay geldi, berkan kutlu gitti. demirbay ve berkan'ın arasında demirbay'ın daha yetenekli olduğu kesin ama bize berkan daha çok katkı verirdi.

    7) tanguy ndombele geldi, fredrik midtsjö gitti. tartışmaya gerek bile yok.

    8) eyüp yıldız geleceğe yatırım olarak alındı.

    9) hakim ziyech geldi, nicolo zaniolo gitti. zaniolo gitmek istedi deniyor. o yüzden bir şey diyemem. ziyech de sağlıklı olduğunda etkisini gösteriyor. benim bu transferde tek olumsuz baktığımda her iki kanatta iki ters ayaklı oyuncu oynatmanın çok mantıklı olduğunu düşünmemem. ama kötü transfer diyemezsin.

    10) mateus tete geldi, milot rashica gitti. ikisine de aynı veya benzer bonservis ücretleri ödenmiş olsa neyse ama biri bonservissiz biri 6 milyon euro bonservis bedeli ile transfer yaptı. burada sıkıntılı nokta yunus ve barış varken tete'ye gerek yoktu.

    11) wilfred zaha, aktürkoğlu yerine geldi. defalarca dedim yine diyeyim. yabancı sınırı varken, en değerli iki yerli oyuncundan birinin yerine yabancı almamalısın. aktürkoğlu ile icardi uyumu, aktürkoğlu'nun yaşı ve maaşı, benzer skor katkıları düşünüldüğünde yanlış görüyorum bu transferi.

    12) halil ibrahim dervişoğlu geldi. tahminen yunus akgün ve juan mata'dan açılan boşluğa forvet oynama durumu da olduğundan rotasyon için alındı. nötrüm.

    13) cedric bakambu, bafetimbi gomis yerine geldi. bakambu yeterli şans bulsa iş yapacağını kısa sürede gösterdi.

    sonuç olarak nelsson'daki düşen maddi değeri saymadan konuşuyorum sanchez, kaan, ziyech ve bakambu dışında olumlu sonuçlanan transfer yok. eyüp ve halil de nötr işte. yılın son 15 gününe girerken görüşlerim bu yönde. ancak başta söylediğimi bir kez daha tekrarlayım. icardi'nin gelmesi başlı başına tek bir dönemi olumlu hala getirmeye yeter. sanchez, kaan, ziyech ve bakambu'yu da düşününce kötü sonuçlanmış olarak görmüyorum bu transfer dönemini.
  • 297
    sezon mükemmel şekilde bitmişken her türlü programa çıkan başkan, erden timur ve okan hoca keşke sürekli transfer mesajı vermek yerine kadromuz iyi acele etmeyeceğiz, vaktimiz var mesajı verseydi böylece taraftar beklentisi düşürülüp rahat hareket etme alanı olmuş olurdu, hem görüşmeye gittiğimiz menajer ve kulüplerin elini güçlendirmemiş olurduk. ayrıca ben bu ekipten sezon biter bitmez en acil eksik olan sol bek ve yedek santrafor transferinin bitmiş olmasını beklerdim. ondan sonrası zaten zamanla çözülürdü. sezona strateji hatasıyla başladık ama erden timur bir şekilde toplayacaktır.
  • 842
    bu sezon yapılan kiralamalarda açıklanmayan bonuslar hakkında düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.

    satış, kiralama, fesih karşılıklı bir anlaşma. anlaşma şartlarını açıklamak tek taraflı alınacak bir karar değil.

    açıklanmasını biz, oyuncu yada karşı kulüp istememiş olabilir.

    açıklanması bizim zararımıza olabilir. taraftar her şeyi öğrenmek isteyebilir. fakat bu taraftarın her şeyi öğrenmesinin doğru olduğu anlamına gelmez.

    bu yıl gidenler, gelenler konusunda kulübü izlediği transfer politikasını doğru buldum.

    artık bu politikanın sahaya yansımasını bekleyeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın