• 343
    ffp, mustafa cengiz yönetimi dönemleri taraftarımızda travma yarattığından sessiz kalmamız bir panik havası oluşturdu bu dönem. eskiden kadronun iyi oyuncuları hep kiralık olurdu orta saha bomboş takılırdık ama şu an geçen seneden eksik olan sadece iki oyuncumuz var. takım, tam kadro çalışmalara başladı ve oyun alışkanlığı olduğundan transferde hata yapmamak için bir tık ağırdan almayı önemsemiyorum açıkçası.
  • 823
    isimler açısından bakarsak çok güzel bir transfer dönemi geçirildi. maliyetler ise çok yüksek. maaşlarda bir dengesizlik olduğunu düşünüyorum. 2-3 tane boey, nelson gibi potansiyelli scout transferi(yabancı) de beklerdim. özellikle ismi çok geçen almanya doğumlu iki genç türk oyuncunun da takıma katılması gerekiyor.
    taraftar olarak bir tarafım maliyeti düşünme tadını çıkar diyor, diğer tarafımda bu maliyetlerden ve geçmişte yaşanılanlardan dolayı huzursuz. genel anlamda bu kadar alınan iyi oyuncuya rağmen içime sinmeyen birşeyler var. hakkımızda hayırlısı. umarım içeride dışarıda rakibini ezen, bizleri gururlandıran bir galatasaray izleriz.
  • 693
    bugün bir kez daha neden orta saha transferinde son ana kadar bekletildiğinin net olarak görüldüğü transfer dönemi. millet nerede bu orta saha diye son derece haksız eleştiriler yapılıyor ama görüldüğü üzere bu takımda sergio oliveira var. orta saha lazım mı, kesinlikle lazım. lakin ;

    bu takıma alınacak 8 numara sergio oliveira'nın üstünde olması lazım. gidip aynı seviyede bir oyuncu alırsan bir anlamı yok. bu seviyenin üstü içinde transfer döneminin sonunu beklemek zorundasın. bu kadar basit. bu seviyenin üstünü temmuz'da getiremesin bu ülkeye.

    (bkz: 19 ağustos 2023 galatasaray trabzonspor maçı)
  • 846
    bu kadar iyi kadro kurup torreira ya alternatif olacak bir tane oyuncu bile transfer etmemeyi gerçekten kabullenemiyorum. yarın allah korusun torreira sakatlansa yerine oynayabilecek bir tane bile adam yok. orta saha yol geçen hanına dönecek. ileri uçta ne kadar iyi olursak olalım orta sahayı tutan bir tane adamınız yoksa rakip orayı ele geçirir ve pozisyon üstüne pozisyon yersiniz.
  • 310
    şu ana kadar hamlelerin yapılamaması durumu için bence sadece 3. santrforu bitirmemek konusunda eleştirilebilir.

    bence süper ligi dominant bir oyunla şampiyon bitiren takımın her koşulda ön elemeleri geçmesi lazım. geçemiyorsa zaten temelde bir sorun vardır. aslında sadece icardi/gomis'ten mahrumuz gibi bir durum var. rashica yerine oynayabilecek ve geçen sene oynayan yığınla topçumuz var. ki zaniolo gürlemeye geliyor gibi de bir durum var. mertens ve oliveira dinlenmiş ve moralli gelecekler.

    laga luga yapmadan geçmek lazım turları.

    dediğim gibi tek sıkıntı, orijini santrfor olan bir futbolcumuzun olmaması. en azında üçüncü santrforu bitirmek icap ederdi gibi. ki bu transferi illaki yapacağız. evet, elimizde zaniolo var, barış alper var. oynarlar, ellerinden geleni yaparlar. ama henüz "o" değiller. kapanan rakiplere karşı henüz değiller. ki rakiplerimiz illaki kapanacak. kapanmazlarsa zaten dozer gibi geçeriz. ve bizim kapanan rakiplere karşı zorlandığımız gizli bir sır değil.

    belki mertens'e güvenebiliriz. (santrfor olarak değil, oyunu açmak konusunda.) daha çok hücum aksiyonlarına kendisini saklayarak. ki dediğim gibi dinlenmiş olarak gelecek. geçen sene çok eforlu bir oyun oynadı bu adam. illaki fark olur oyununda.

    bizim o karanlık zamanları hatırlayanlar var mıdır? hani santrforsuzluktan kırıldığımız zamanlar?

    bir santrfor transferi iyi olurdu harbiden. ama üçüncü olanı. belki umut nayir mesela. fark oluyor çünkü illaki.

    gerisine bakarız.
  • 868
    bir zamanlar eleştirdiğimiz anda ofsaytlandığımız dönem.

    zaha, ziyech, tete 1 maç var 5 maç yok (oyun ve sakatlık anlamında) n’dombele kendi etrafında dönene kadar günler geçiriyor, angelino’da da defans namına bir şey yok.

    yukarıdaki adamlar ileride tatmin eder mi bilmiyorum ama en azından şu anadolu maçlarını çözmelerini beklerim. buraya kadar icardi, torreira, boey, abdulkerim’in sayesinde geldik kimse kendini kandırmasın. 8 tane adamın bu kadar verimsiz oynaması hayra alamet değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın