• 119
    bir kere gidecek isimlerimiz var gibi gözüküyor. boey, nelsson belki kerem ya da torreira gibi. gideceklerden boey'in yerine yine o ayarda bir isim bulmalıyız ve bence bu isim mert müldür değil.* nelsson yerine ise şöyle 27-28 yaşında iyi bir stoper alınsın isterim. nelsson yaşına göre çok tecrübeli ve olgun oynuyor. ancak böyle bir isim keser bizi. ozan kabak'ın son durumunu bilmiyorum ama o da değerlendirilebilir hem yabancı konusunda da elimiz rahatlar. kerem ve torreira gidecek olursa yerlerini doldurmak çok zor olacak bana kalırsa. kerem bir kanattan çok başka tarzda bir futbol oynuyor. futbol repertuarının içinde yok yok. torreira desen zaten adam tek başına üç kişilik oynuyor. dilerim kerem ve torreira kalır ama gitmek isterlerse de saygı duymalıyız.

    gelecek olan isimlere bakıldığında ise bir kere en az 3 tane orta saha transferi yapmalıyız hem de orta sahadan kimsenin ayrılmadığı senaryoda. 2 tanesi sağlam ve avrupa'da kendisini kanıtlamış 1 tanesi ise genç olabilir. atanla tutanın iyi olacak deniyor ama cidden orta saha ikisinden çok daha önemli bana göre.*

    mohamed, cica, morutan gibi futbolcularımız var kiradan gelecek bunların durumuna göre de transfer yapmalıyız. sözün özü üç kulvarda oynayacağımız gelecek sezonda rotasyonlu ve hepsi en az diğeri kadar iyi olan bir kadro kurmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın