• 306
    kadro yapılandırmasının anasının ağlatıldığı sezondur. neye ihtiyacımız olduğunu bilmeyen bir teknik direktör, efsane kaptan olması dışında hiçbir yöneticilik başarısı olmayan bir sportif direktör ve kimseye umut vaadetmeyen bir başkan tarafından idare ediliyor. bu transfer sürecinin neye malolacağını tahmin etmek zor değil.

    1-bir katakülliye getirilip melo satılacak yerine boateng açıklanacak. ki ikisinin birbiriyle alakası yok.

    2-niasse açıklanacak taraftar ses etmesin diye podolski transfer edilecek.

    3-yedek kaleci diye son anda uyduruk biri alınacak.

    4-sağ ve sol beke de yine yeterliliği tartışmaya açık bir oyuncu alınacak.* bu transfer üzerinden de birşeylerden kıllanacağız ama maalesef sesimizi kimseye duyuramayacağız.

    sonuçta ne olacak onlarıda yazalım.

    1-şampiyonlar liginde 4 maçta 0 çekip averaj takımı olunca hamza hoca'ya güle güle diyeceğiz. tabi ligde de bayağı geriye düşeceğiz.

    2-yeni gelecek olan hocayla takıma alışma evresiydi falan derken ligi zor bela ilk 6'da falan bitireceğiz. devre arasında da bir çok futbolcu alınacağı için ekonomik olarak bu sefer gerçekten zora gireceğiz. bu kez de cüneyt tanman'ın işine son verilecek.

    3-başkan mali durumu toparlamak için devletten yardım talep edecek. bunun karşılığında büyük galatasaray konseyi başkanın da kellesini alacak.

    4-2017-2018 sezonu öncesi büyük bir kongre yapılıp takımın başkanlığına ali dürüst getirilecek.

    ne gerek var oğlum şunlara. yazık valla yazık . . .
  • 339
    bana göre şuan kulübe göre iyi giden fakat sabırsız galatasaray taraftarına göre tam bir fiyasko niteliğinde geçen transfer sezonu.hamza hoca şuana kadar en dogru olanı yapıyor, takımda olan oyuncuları ilk kamp döneminde deniyor. herkesin performansını ölçüyor takıma faydalı olabilecek oyuncuları seçiyor ve eksik kalacağımız mevkileri analiz edip oraları doldurabilecek oyuncuları nokta atışı ile transfer etmek istiyor.bu sayede kulüp sırf rakip takım yıldız aldı bizde alalım havasında olmayıp paraları savurmayacak.

    zaten bugüne kadar sürekli böyle yapıldıgı için katardan önce ki son avrupa durağı olarak görülüyoruz.artık bu düşünceden sıyrılmamız lazım.eminim şu an kulübümüzde görev alan her birey galatasaray menfaatleri doğrultusunda en iyi olanı yapmak için çalışıyor.hamza hoca ve ekibine güvenim tam rakip takımlarla sidik yarıştırmaya gerek yok bırakalım onlar bizimle yarıstırsın, sonuçta kazanan hep biz oluyoruz bu böyle geldi böyle gidecek.

    şu takım bunu aldı bu takım bunu aldı biz niye almıyoruz ya diyerek ağlamaktan vazgeçmeliyiz.galatasaray ı , gelmiş veya gelecek bireysel oyuncular için değil,takım oldugumuz için sevelim ve destekleyelim.
  • 29
    paramızı bölerek 3 tane vasat transfer yapmak yerine, paranın tümünü adam gibi tek futbolcuya harcamayı tercih edeceğim transfer sezonu. ama büyük ihtimal bolca isim alıp çoğunun elimizde patladığını görüceğiz.

    bütçemiz ne kadar olur bilmem ama, allah rızası için sneijder'e bir yoldaş bulun. kanat da olur forvet de. umut'la bruma'yla oynamaktan harap oldu adam.
  • 30
    (bkz:allah'ını seven takıma bi forvet atsın)

    aslında çok transfer yapmamız gereken sezon. eğer mükemmel galatasary'ı istiyorsak

    muslera
    xx-chedjou-xx-xx
    melo-selçuk
    xx-10-xx
    xx(burak)

    xx'ler anlaşılcağı üzere transfer yerleri. burak'ı zorlayacak bir forvet almalıyız, onla özellikleri tamamen zıt olcak şekilde, nasıl yani: hava toplarını indiren, fizikli kısaca drogba gibi bişi, ayağında top tutup takımı rahatlatacak. eğer tüm xx'leri dolduracaksak fernandao ekonomik olarak ta iş görür. çünkü atıyorum huntelaar'ı alsak burak yedek kalacak ve aldığı parayla yedek kalma gibi bi şansı yok ancak kendisini tamamlayacak bi forvet alabiliriz. takıma çok net skorer kanat oyuncuları lazım. sneijder verem oluyo her maç. defansa da 3 adam lazım. totalde 6 transfer lazım bu parasızlıkta. hayaller benim ki de işte. kolarov'u alsak sola 2 sene faydalanırız adamtan.
  • 132
    transfer önemli elbet ama önce kesinlikle ama kesinlikle yekta, sabri, aydın, eray gibi isimler şutlanmalı. bir tane bitirici, ayağında top tutan yani gerçek forvet kesinlikle alınmalı burak'a 1 sene zor dayandık ikinci bir sene için yine güvenilirse haşat oluruz. temizinden bir sağ bek maxi pereira efsane olur bonservis de yok mis. semih'e de hakan'a da hatta chedjou'ya da iyi desek de bu sene verdiğimiz pozisyonlarda başka bir kaleci olsa 4.lük için yarışıyor olurduk bu yüzden kesinlikle bir lider stoper. sol bek işi biraz sıkıntı; telles'de istikrar yok bir hafta efsane oynasa diğer hafta sıçışlarda. taraftar sayesinde ikiye bölündü. ama o kadar para verildi bilmiyorum bence para varsa bir sol bek düşünülmeli.

    hamza inşallah saçma türk oyuncuları istemez. hedef avrupa bonservisi olmayan bir sürü efsane yabancı var. hazır kural da yokken seneye şahlanmak lazım.
  • 389
    kaleye predrag rajkovic ya da bartlomiej dragowski,

    sağ beke thomas meunier,

    stopere juan guilherme nunes jesus,terence kongolo ya da doria (maliyet ve özellik olarak en uygun olanı)

    ön liberoya daniel amartey ya da çok genç abartmayalım diyorsak gary medel

    forvete de istasyon olacak, top tutacak, takımı ileriye taşıyacak bir forvet. büyük olan takımımızı büyük takım gibi rakip sahaya yığılmasını kolaylaştıracak özellikte bir forvet. zlatan ibrahimovicrüyasında değilim, fernandao ayarında hatta genç oluyorsa daha kötüsü de olur.

    hoca bey porto modeli'nden söz ediyorsa, adam satmalıyız diyorsa buyursun toplasın bunları veya benzerlerini, geliştirip satsın.
  • 8
    muhtemelen en boktan bizim, yani galatasaray'ın geçireceği sezon. borçlar bir yana, mayısta başkan ve yönetim değişecek. yeni yönetim gelecek de, mali duruma bakacak, bütçe ayıracak, oyunculara teklif götürecek falan filan. bir diğer sıkıntı hamza hamzaoğlu'nun sözleşmesi de bitecek. hepimiz devam eder diye düşünüyoruz güzel hoş. takım bu sezon 2 veya 3. sırada bitirirse garantisi var mı yeni yönetimin kendisiyle devam edeceğinin? burası türkiye, yani yok.
    martta nisanda çoğu oyuncuya teklifi götürmüş, hatta anlaşmış olmalısınız. biz haziran ayında başlayacağız o işlere. büyük ihtimal de hüsran dolu bir transfer sezonu geçireceğiz. hem plansızlıktan, hem mali durumdan, hem de belirsiz yönetim ve teknik direktör durumundan dolayı. yani yalandan sağ bek, orta saha, bir forvet falan yazmayacağım hiç.
  • 376
    gelmesini geçtim gitmesi gereken futbolcuları yazalım:

    yekta: hiçbir katkısı olmadı. selçuk'u zorlayamadı. oynadığı dönemlerde selçuk'tan daha verimli olacağına dair hiçbir işaret göremedik. türkiye kupasında kırmızı/beyaz gruptaki takıma gol atacak diye takımda tutulamaz.

    olcan: kanat oyuncusunda olması gereken hız ve teknik kendisinde sınırlı miktarda mevcut. uzaktan vurup gol atacak diye, türkiye kupasında şov yapacak diye takımda durması anlamsız. hele hele sol beki yedekleyemeyeceğini de gördük, sürekli arkasına adam kaçırıyor. fıçıcık diye bir tanım gördüm kendisi hakkında. tam anlamıyla doğru tespit. gitmeli.

    tarık çamdal: çok büyük bir kazık. adamın denge problemi var. herhangi bir temasta yere düşüyor. ayakta duramıyor bu adam nasıl defans yapabilir ki? kaslarına bakmayın güçsüz,dengesiz daha da kötüsü bildiğin yeteneksiz. adamın assisti bile yoktu bize gelmeden evvel. yedek dahi olamaz.kesin gitmeli.

    dzemaili: kalmaya kalsın da tarık çamdal'dan hallice. bir futbolcu kondisyon sorununu çözemez mi bütün bir sene? melo sakatlıktan döndü taş gibi oynadı. bu adam maç temposu kazanamadı ama eline geçen fırsatları da çok iyi değerlendiremedi. maaş yükü açısından zararı var. gitse iyi olur.

    sercan yıldırım: fazla söze gerek yok. kalırsa istanbul barları para kazanır.

    dany: zaten gidiciydi üstüne kampa götürüp haybeye para harcadılar.yazık. adamın piyasasını düşürdü hamza dengeoğlu. az da olsa para kazanma ihtimali vardı.

    jem paul karacan: bu adam celta vigo maçında orta sahada bir top kaybetti. 2 kişi koşarak geçti bu adamı. arkasından tutup çekip indirmedi bile. bu adamın ne işi var takımda?

    hamit altıntop: kendisi rızkını yeterince aldı. eğer 28 kişilik kadroda 27 tane faydalı adam varsa 28. hamit olsun. ama keşke gitse en azından 1 mio tl para kazandırsa... misyonunu tamamlandı takımda. kalmasının pek anlamı yok.

    kopray günter: bu çocuk ayak bileklerine çok hakim ama pozsiyon almayı çok iyi bilmiyor ve konsantrasyon problemi mevcut. kornerlerde kafayla gol atmalı. bunu öğrenmesi lazım. gidip bir yerde sürekli oynamalı.

    sinan gümüş: koray günter ile birlikte kayseri gibi bir takıma gidip sürekli /düzenli oynamalı.

    umut bulut: celta vigo maçında hava topu kazanamadı bile. sürekli deli danalar gibi koşmasıyla meşhur. bu adamın hala piyasası varken satıvermek lazım. 500 bin avro veren bulunur. memleket zaten forvetsizlikten kırılıyor. beşiktaş bile alır umut'u. ama giderse en azından para kazanır takım. yerine yurt dışından hangi forvet gelse daha etkili olur.

    eray işcan: bu arkadaşın nasıl bir kaleci olduğunu anlamak için düzenli oynayabildiği bir takımda görmek lazım. uzun filan ama refleksleri nedir, efendime söyleyeyim konsantrasyonu nasıldır... bi görmek lazım. gitsin en azından maaş yükünden kurtulmalı.

    semih: celta vigo maçında döküldü. semih gün geçtikçe yedek kulubesini hakediyor. balta ya da koray günter kendisinden daha iyi. hala piyasası varken satmalı.
  • 402
    resmen güç kaybettiğimiz transfer sezonudur. son 4 senede 3 şampiyonluk kazanan bu iskeletin bel kemiği neresi diye sorulsa hiç kuşkusuz hepimiz selçuk-melo ikilisi deriz. tamam sneijder ve muslera çok önemli isimler ve başarıda büyük pay sahipleri ama selçuk-melo ikilisi başkaydı be sözlük. 2010-2011'deki travma ve dibi gördükten sonra bir isyandı, bir başkaldırıydı bu ikili. ayrıca bam üçlüsünden sonra çölde vaha gibiydi bu gözler için. son 4 senede öyle mutlu ettiler ki bizi allah da onları mutlu etsin.

    artık rüya bitti, melo buradaki misyonumu tamamladım ben diyerekten ayrılıyor takımdan. aslında kalması için çok uğraşıldı mı? bence kesinlikle hayır. hazırlık kampının en dikkat çekici isimlerinden olan carole'ü süper kupa maç kadrosuna almayıp, kemik jem'i alan yerli sevicinin, melo gitmesin diye gönülden uğraştığına inanabiliyor musunuz? şahsen ben inanamıyorum. melo takım içindeki yerliler tarafından da sevilmeyen bir isim, muhtemelen de bizim hamza bunları görüp yeniçerilerinin daha ön plana çıkması için melo'nun ayrılmasına onay da veriyordur zaten. düşünsene dünkü kadroda umut, olcan, tarık, kemik jem kadroda var ama melo yok, futbola ihanet resmen ve bizlere de eziyet. sözün özü melo gidiyor dostlar. adam 4 yıl boyunca neredeyse tüm gs düşmanlarına verdi ayarını ve gidiyor. dün bir enrtry'de bahsedilmişti, melo olmadığı için demirören gelebildi kupa vermeye diye. yazarımız çok ince görmüş, hakikaten de öyle. ne adamsın be melo?

    herneyse başlıktan daha fazla sapmayalım. melo gidince ikiliden kalan isim selçuk'a bakacak olursak; ilk geldiği sezon oynadiği efsane topun yerini şimdi yeller almış gibi görünüyor. aslında misyonunu tamamlayan melo değil de selçuk gibi. çünkü 32'lik bilal selçuk'tan daha diri ve daha iyi görünüyor. özetle melo'nun gittiğini ve selçuk'un bu halini düşünecek olursak selçuk-bilal ikilisi ile sezona başlamak ahmaklık olacaktır. aslında hamza sürekli söylüyor ya eksiklerimizi içimizden tamamlayacağız diye, kafasındaki plan da bu bence ama taraftar baskı ve tepkisiyle nasıl poldi'yi aldırdıysa melo'nun yerine de bir transfer yaptıracaktır. yoksa düşünsene bayern, barça ya da real'in karşısına selçuk-bilal ikilisiyle çıktığımızı. delik deşik ederler, içimizden geçerler valla.

    özetle haftaya ligler başlıyor ve geçen seneki en bariz eksiklliklerimiz olan sağ bek, forvet mevkileri halledilmediği gibi elimizdeki bulgurdan da olacak gibi görünüyoruz. hamza bey lütfen kendinize gelin ve daha fazla çıldırtmayın bu taraftarı. yoksa fener taraftarına falan benzemez bu taraftar, sonra bi bakmışın bulmuşun kendini köfteci ramiz sporda!
  • 94
    yaz dönemi için şimdiden büyük yabancı futbolcuların takımımızla adının geçtiği transfer sezonu.

    öncelikle takımdaki gereksiz, yer bulamayan futbolcularımızı göndermemiz gerekiyor. milyonlarca euro yıllık ücret ödeyip de takımda yer bulamayan oyuncuları ne yapalım??

    gönderilmesi gereken futbolcular; dzemaili, eboue, olcan, yekta, aydın, tarık, gökhan, eray, umut bulut, engin baytar,(forvet alınacaksa) pandev;
    bruma(kiralık), birhan, kaan ve (oynatılmayacaksa eğer) sinan gümüş ve koray a2'ye.

    eğer kadroyu yeterince boşaltabilirsek, kesin transfer etmemiz gereken pozisyonlar:
    forvet (arkası dönük), orta saha(dikine koşu yapabilen), stoper(ujfalusi tarzı) sağ kanat, sağ bek,
    eğer ki şampiyonlar ligi'nde diğer büyük takımlarla yarışmak istiyorsak neredeyse hepsinin yabancı olması gerekiyor.
  • 224
    alsınlar, aatif'i da alsınlar, destekliyorum. adana demirspor'da hurşut meriç var, o da güzel, o da olabilir. hatta tabatayı da alın. onun hazırlığını yapıyorsunuz herhalde alıştırmak için bizi hep bunlar. ne kadar saçma sapan adam varsa alın. bu takım geçen sene şampiyopnlar ligi'nde yeterince boynunu eğdi. bu sene için geçen isimlere bakın. şaka gibi isimler. vallahi şaka yapıyorlar, billahi de şaka yapıyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın