• 402
    resmen güç kaybettiğimiz transfer sezonudur. son 4 senede 3 şampiyonluk kazanan bu iskeletin bel kemiği neresi diye sorulsa hiç kuşkusuz hepimiz selçuk-melo ikilisi deriz. tamam sneijder ve muslera çok önemli isimler ve başarıda büyük pay sahipleri ama selçuk-melo ikilisi başkaydı be sözlük. 2010-2011'deki travma ve dibi gördükten sonra bir isyandı, bir başkaldırıydı bu ikili. ayrıca bam üçlüsünden sonra çölde vaha gibiydi bu gözler için. son 4 senede öyle mutlu ettiler ki bizi allah da onları mutlu etsin.

    artık rüya bitti, melo buradaki misyonumu tamamladım ben diyerekten ayrılıyor takımdan. aslında kalması için çok uğraşıldı mı? bence kesinlikle hayır. hazırlık kampının en dikkat çekici isimlerinden olan carole'ü süper kupa maç kadrosuna almayıp, kemik jem'i alan yerli sevicinin, melo gitmesin diye gönülden uğraştığına inanabiliyor musunuz? şahsen ben inanamıyorum. melo takım içindeki yerliler tarafından da sevilmeyen bir isim, muhtemelen de bizim hamza bunları görüp yeniçerilerinin daha ön plana çıkması için melo'nun ayrılmasına onay da veriyordur zaten. düşünsene dünkü kadroda umut, olcan, tarık, kemik jem kadroda var ama melo yok, futbola ihanet resmen ve bizlere de eziyet. sözün özü melo gidiyor dostlar. adam 4 yıl boyunca neredeyse tüm gs düşmanlarına verdi ayarını ve gidiyor. dün bir enrtry'de bahsedilmişti, melo olmadığı için demirören gelebildi kupa vermeye diye. yazarımız çok ince görmüş, hakikaten de öyle. ne adamsın be melo?

    herneyse başlıktan daha fazla sapmayalım. melo gidince ikiliden kalan isim selçuk'a bakacak olursak; ilk geldiği sezon oynadiği efsane topun yerini şimdi yeller almış gibi görünüyor. aslında misyonunu tamamlayan melo değil de selçuk gibi. çünkü 32'lik bilal selçuk'tan daha diri ve daha iyi görünüyor. özetle melo'nun gittiğini ve selçuk'un bu halini düşünecek olursak selçuk-bilal ikilisi ile sezona başlamak ahmaklık olacaktır. aslında hamza sürekli söylüyor ya eksiklerimizi içimizden tamamlayacağız diye, kafasındaki plan da bu bence ama taraftar baskı ve tepkisiyle nasıl poldi'yi aldırdıysa melo'nun yerine de bir transfer yaptıracaktır. yoksa düşünsene bayern, barça ya da real'in karşısına selçuk-bilal ikilisiyle çıktığımızı. delik deşik ederler, içimizden geçerler valla.

    özetle haftaya ligler başlıyor ve geçen seneki en bariz eksiklliklerimiz olan sağ bek, forvet mevkileri halledilmediği gibi elimizdeki bulgurdan da olacak gibi görünüyoruz. hamza bey lütfen kendinize gelin ve daha fazla çıldırtmayın bu taraftarı. yoksa fener taraftarına falan benzemez bu taraftar, sonra bi bakmışın bulmuşun kendini köfteci ramiz sporda!
App Store'dan indirin Google Play'den alın