• 158
    son kalesi de yıkılmıştır geçmiş olsun.

    türkiye'de futbolda herşey olurdu ama ırkçılık olmazdı. bildiğim ve takip ettiğim kadarıyla hiç bir futbolcu dili, dini, ırkı, rengi, kökeni yüzünden gündeme gelmemiş ayırılmamıştı. hatta siyahi futbolcuların taraftarlarınca ekstradan sevildiği malvarlıklarıyla ilgili türlü övgü dolu şakalara maruz kaldıkları, yahudi bir futbolcu olan pini felix balilinin dini bayramı vesilesiyle maç tarihi değiştirilmiş bir ülkeydi.

    ancak 20 kasım 2011 beşiktaş galatasaray maçıyla birlikte bu da son bulmuştur ben beddua eden bir insan değilimdir hatta genellikle korkarım cenabet bir insan olduğumdan çok zaman geçmeden beni bulmuştur ettiğimde de ama şu konuda allah katkısı bulunan herkesin bin belasını versin demekten kendimi alamıyorum.

    burada "fuck you eboue" diye bağıran beşiktaş taraftarının tümüne kaydığım anlamı çıkmasın. onu "maymun eboue" olarak anlayıp ortalığı galeyana getirebilmek büyük beceri ister bu arada taraflı tarafsız herkesi kutlarım...

    ama o "maymun eboue" dendiğini zanneden -çok afedersiniz ağzımı bozmak zorundayım- mallar sayesinde yerel ve uluslararası basında kafada oluşan soru işaretleri çıkıp bir embesilin olayın üzerinden bir gün bile geçmeden ağız ishali sonucu ortaya çıkan bir takım laf öbekleri sayesinde artık kesinleşmiştir.

    türk futbolunda ırkçılık başlamıştır.

    vatana millete hayırlı olsun. zannedersem tek eksiğimiz yarraktı ve kafası zerre çalışmayan ağzından çıkanı kulağı duymayan gerizekalılar sayesinde şike, uluslararası platformlardaki rezilliğimiz, istisnasız her turnuvaya aday olup babayı almamız gibi zırvalıkların ucuna bu eklenmiş voltran tamamlanmıştır.

    türk futbolunun anasının bellenmesinde en büyük rolü olan çük kafalı japon askeri* de hala anlatsın dursun "biz bu değiliz" diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın