• 152
    --- alıntı ---

    milli takımı mahvettiniz

    ooooff ooof. uzun zamandır bir milli maçtan önce bu kadar hırs yapmamıştım, bu maçı alacağız diyordum, cidden inanmıştım da maçtan ziyade bahsedecek o kadar iğrenç şeyler vardı ki..

    sabri'yi yine ortada başlatıp, gökhan'ı sağ beke çektiler. mehmet topal her zamanki gibi yine, yine, yine yedek! adamı chelsea istiyor ama nafile, milli takım kulübesine hapsolmuş durumda. bunun adı 'ayıp' diye geçiyor sözlüklerde. ne hikmetse, ilgilerin en fazla olacağı bir milli maç öncesi 'gökhan gönül şoku' haberi yaşanmadı ve dağdan inip bağdakini kovdu resmen gökhan. iyiymiş valla. yetmezmiş gibi bir de takımın içine edişi var. tabiii, kalemizi koruyan renktaşını da unutmamak lazım. gollerde net payları var. he şöyle de bir şey var, sabri dışında geri kalan hiç bir halt yapmadı..

    her topa ileride 'bam bam bam' diye basıp, dişe diş kana kan bir maç çıkarmamız gerekiyordu bu maçı alacaksak. hazır hava da yağmurlu iken, hırvatistan'ın en etkili olduğu şey 'pas oyunu'nu oynaması da imkansızlaşırken bunu iyi kullanabilirdik. sonra milli takımın 'şok' sağ beki çimlere yığıldı, ardından volkan her zamanki volkan'lığını gösterdi, elinden topu kaçırdı, top ağlarımızda. golden sonra hırvatlar her pozisyonda topun arkasına geçip, kontra fırsatı kolladılar. maçı %67 küsür topla oynamamız yanlış anlaşılmasın, tamamen hırvatistan istediği için. he rıdvan'a bakarsanız, o hırvatları beğenmemiş falan. bakmayın o yüzden siz ona. reha muhtar'dan yediği okkalı ayar yetmemiş olsa gerek. hala "eyvah eyvah eyvah, x koş sağa, y vur topa, z boş bırakmaa" laflarıyla yorumculuk yaptığını sanıyor falan..
    ...

    --- alıntı ---

    http://jaimelesport.blogspot.com/...akm-mahvettiniz.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın