aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 1506
    kendilerine bir çift sözüm var;

    o güney tribününde dalgalandırmaya çalıştığınız, dev bayrak dediğiniz sike sürülecek bez parçasının arkasında 18 eylül 2011 galatasaray samsunspor maçından sonra kalan tükürük izi var ya, o benimdir. esasen kibriti çakmıştım, son anda uyandım işe, nasıl bir facia olacağına.

    ultraslan ne arkadaşım, kendi şovunuzun peşindesiniz, içinizde galatasaray'ı kendi reklamından çok seven biri varsa ben de adam değilim. toparlarsın kendi adamlarını, ergeninini itini kopuğunu, bi köşede sallarsın bayrağını, benim maç seyretme hakkımı engellemeye ne hakkın var? istiklal marşında, ultraslan bayrağı dalgalandırıyosunuz, bu ne cibiliiyetsizlik, ne rezilliktir. ulan oğlum, o marşta dalagalanacak tek bayrak vardır, o da ay yıldızdır, içine sıçayım başka dalgalanacak paçavranın, ki istiklal marşında hazırolda durulur, atkı filan havaya kalkmaz, el işareti yapılmaz. kuralı vardır. o yaptığınız hareketler, kaldırdığınız atkılar ne anlama geliyor biliyor musunuz? "türkiye cumhuriyeti sikimde değil, önce galatasaray, ultraslan". yok ya.

    memlekette bir savcı da yok ki, alıp şunları bir soruşturma açsın, ota boka soruşturma açılıyor, yıllardır bu milli marşa tecavüz olayı milletin gözü önünde gidiyor.

    velhasılı kelam; sizi sevmiyorum arkadaşım, siktirin gidin pegasus ta yapın şovunuzu bilmemnenizi, bizi alet etmeyin. galatasaraylılar sizi sevmiyor, bunu anlayın. "galatasaraylılar" sizi sevmiyor. siz galatasaraylı değilsiniz, ultraslansınız, bunu her fırsatta gözümüze sokuyorsunuz. fenerbahçe size ayrıcalık verse, maç bileti filan, gelin ultraslan olarak bizi destekleyin dese, %30 luk aklı başında kısmınız hariç, alayınız gider, bilmiyor muyuz?

    edit: içinde sarı kırmızı var diye roma bayrağını alıp maça gidicem bi dahaya, ya da kayseri. hatta pkk bayrağını öpüp başıma koyucam, içinde sarı kırmızı var çünkü. nasıl bir kafa lan bu? kendi pisliğini korumak için, rengi, logoyu, armayı, ismi kalkan olarak kullanıldığını da anlamış olduk. iyi iyi. hatta, "leyla masaj salonu, her türlü ihtiyacınıza hizmet veriyoruz beyler" yazılı bi pankart yapayım sarı kırmızı, altına logo, telefon numarası da, dalgalandırayım, madem serbest.
App Store'dan indirin Google Play'den alın