• 277
    oncelikle yazacaklarimi lutfen sakinlikle okuyun ve bu konu uzerine bir galatasarayli olarak yazmak zorunlulugunda hissettim kendimi.

    reina carragher agger johnson gerrard lucas suarez adam downing henderson olmayan bir liverpool izledik.

    diyeceksin ki ulan arkadas sen manyak misin? catir catir yendik hala ne diyorsun? dogru catir catir oynadik,yendik. takimimiz iyi yolda ancak su oynamayan oyunculara bir bakalim, bakalim ki nerelerde zaafimiz olabilir ileride onlari gorelim.

    biz avrupada bu sene oynamayacagimiz icin aslinda cok onemli degil diyebilirsin, bu takim su oyunuyla direk sampiyon olur orasina diyecek sozum yok.

    elmander ve baros'un kalitesine soyleyecek tek bir lafim yok ikiside on numara futbolcudur ve turkiye ligi icin fazladir.

    ancak inter macinda golumuz yok. defansif olarak liverpool'a gore biraz sert bir takim inter.

    bu mac uc gol attik. atak oyunumuzda bir gelisme mi var yoksa rakip mi inter'e gore biraz zayifti?
    liverpool'a uc attik ama rahat degilim. nedenine gelince ben takimimi as liverpool takimina karsi gormek isterdim. yenilsek bile umrumda olmazdi en azindan kesin bir fikrim olabilirdi defansimiz ve forvetimiz hakkinda.

    bakin oyuncu bazinda konusmuyorum. atak sablonumuza gore pozisyon zenginligimiz ne olurdu? yoksa elmander ve baros cok kaliteli futbolcular.

    formsuz poulsen,aquliani, defansta kazma krygiakos... formsuz joe cole agir carroll'a karsi bile bizim defans birkac pozisyonda sacmaladi. defans konusunda hic rahat degilim zaten goruslerimi de yazdim o konuda.

    orta saha saniyorum bizim takimin en guvendigim yeri. selcuk gibi muthis bir futbolcu ve iyi bir kesici olan melo geldi. sabri basiyor arda,kazim da iyi sekilde hem forvete hem orta alana yardim ediyor. ancak bu oyunculari baski altinda oynarken gormek istiyorum.

    bir ay sonraki real madrid maci cok onemli bir sinav olacak.. defansif ve ofansif olarak takimi gormemiz icin. hersey gulluk gulistanlik degil ama iyiye gidiyor takim. bu devlerin as takimiyla oynamamiz bizim icin onemli olur biz kendimizi daha net analiz ederiz diye dusunuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın