• 1056
    transfer konusunda şu ana kadar bir başarı ve başarısızlıktan söz edeceksek %49 başarılı, %51 başarısız yönetimdir.
    futbol dışı branşlardaki** ve futbol takımına yapılan selçuk inan, ceyhun gülselam ve elmander gibi transferler aradaki farkın açılmasını ve transfer konusunun fiyasko haline gelmesini engellemiştir.*

    ama şöyle de bir şey var ki...

    daha önce de söyledim, yine söyleyeceğim; drogba, forlan, reyes gibi isimleri gündeme getirip, dünya çapında bir kaleci alacağız deyip henüz hiç birini veya bu kalibrede futbolcu ya da futbolcular alamamak, forlan-reyes-ujfalusi üçlüsü için ispanya'lara kadar gidip sadece ujfalusi'yle dönebilmek kesinlikle bir fiyaskodur, lamı cimi yok.
    ha avrupa'da bile yoksun, böyle toshacklı transferler yapmak kolay mı? tabi ki değil, aksine çok zor. ve bu şartlar altında böyle transferler yapamamak seni başarısız veya fiyaskocu yapar mı? bence yapmaz. ama... sen bu isimleri kap'a bildirecek kadar dillendirip taraftarı bu kadar ümitlendiriyorsan ve üstüne bu transferlerden birini bile gerçekleştiremiyorsan işte bu fiyaskodur. yani fiyasko olan bu transferleri yapamamak değildir aslında, senin transfer politikandır. nokta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın