resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2548
    kendisi 2. kez göreve geldiğinde gönderilmiş olan rijkaard'ın aslında gönderilmemesi gerektiğini , hagi'nin adeta bir yem olarak geldiğini ve bu sebeplerin dışında hagi'nin bizim için ne kadar değerli olduğunu söyleyip hakkında asla "gitsin" demeyeceğimi söylemiştim.

    fakat bugün gönderildiği haberi sonrası sözlük yazarlarının neler yazdığına baktıktan sonra bütün durum değişti. kimisi "fenerbahçe'ye gol attığımızda nasıl sevindi" demiş kimisi "kariyeri aslında kötü değildi" demiş. yani kimse kusura bakmasın ama hagi'nin galatasaray için nasıl bir efsane olduğunu sorgulamak nasıl bir saçmalık ise bunları söylemek en az o kadar saçmalıktır. hagi'nin teknik analizleri , oyuna yapamadığı müdahaleler ve kadro tercihleri ortada. bu hagi bursaspor'u çalıştırırken de böyleydi steau'yu çalıştırırken de böyleydi. ayrıca hagi'nin atılan goller sonrası sevinmesi ya da üzülmesi mevzu bahis olacak iş değil çünkü hagi burada yaklaşık 7 yıl yaşamış ve kariyerinin en güzel günleri geçirmiş bir insan. bunun dışında hagi'nin fenerbahçe maçı sonrası "üzülmesini" bir artı olarak gören galatasaray taraftarı acaba kendisi ne yapıyordu diye sormak isterim. şahsen ben bütün gün kimseyle konuşmak istemedim , hiçbir haber kanalını takip etmedim. bütün bir günüm ve hala devam etmekte olan hafta rezalet geçiyor ve bunun için kimse bana "yaa ne kadar üzüldü canım benim" demiyor. diğer hiçbir galatasaray taraftarına demedikleri gibi.

    o yüzden ak/kara karışmasın , birileri bir şeyleri başka bir şeylerle karıştırmasın. burada tartışılan hagi için beslenen sevgi değil 10'un teknik direktör olarak yetersiz oluşu. gerisi hikaye.

    önemli not : teknik direktör olarak çok kötü bir tablo çizdiği şu dönemde bile hala daha rijkaard'a laf sokmaya çalışıp "enkaz bıraktı enkaz !" diyenler var , daha ne denir bilmiyorum. herif gideli yıl oluyor olum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın