• 2365
    hala bazı şeylerin saçma sapan şekilde savunulmaya çalışıldığı sözlük. şimdi ne yazsak cevap niteliğinde olacak. hayır, kelimelerde kifayetsiz ve komik. kardeşim; adam cana için barış'tan daha kazma demiş. ben anladım mesela ne demek istediğini. sen anlamamışsan o senin problemin. kazma ulan kazma işte. barıştan daha kazma. nesinin altını dolduracak bu adam. la havle.. hele lince konu olan ikinci entryisini anlamamak için ne olmak gerekir, adını bile koyamıyorum. "adnan polat'ın fenerbahçe'ye hediye edebileceği futbolcu." anlamadınmı sen şimdi bunu. adam şüphelerini, galatasaray'ın transfer politikasını (bunu da açayım mı şimdi anlayasın diye. sakatlık, maç başı ücret, maliyeti düşük transferler yapma), adnan bey'in son zamanlarda fenerbahçe başkanına sergilediği yakınlığı falan fişmekanı ana okulu çocuğuna anlatır gibi mi anlatsın sana.

    ayrıca yukarıda örnek te verdik. bir hanımefendi dekolte kıyafetle sokakta salınır. hatta iç çamaşırısız yani altını üstünü doldurmadan salınır. senin yapabileceğin iki şey var. ya yutkunacaksın, ya da avuçlarını göğe doğru açıp "tanrım verdiğin nimetler için binlerce şükürler olsun" diyerek yoluna devam edeceksin. hanımefendi altını üstünü doldurmadı diye taksimin yılbaşı tacizcileri gibi, gidip hanımefendiyi elle, dille, gözle, sözle taciz edemezsin. yoksa etmeyi hakmı görüyorsun kendinde bilemedim şimdi ama yeri gelmişken öğren, kuralı hukuk koyar. sen içinden geldiği gibi davranamazsın.

    neyse konumuz şu;
    her hangi bir başlık altında beğenmediğin bir entry için,

    -aynı başlık altında cevap entryisi yazabilirmisin?
    evet
    -yazarına pm atıp "baboş olmamış" mealinde döşenebilirmisin?
    evet
    -galatasaray sözlük başlığı altına gidip, sözlüğümüz şöyle böyle diye yağıp esebilirmisin?
    evet
    -moderasyona ulaşıp hoşnutsuzluğunu bildirerek gereğinin yapılmasını rica edebilirmisin?
    evet

    eeee.. daha ne halt etmeye adamın nick'inin altına girip trol mrol diye kendin gibilere davetiye çıkararak adamı linç etmeye çalışıyorsun. yakışıyor mu? moderasyon diye bir şey var kurallar konusunda insiyatif koyabilecek. sen kimsin de sözlükte linç kültürünü gelenekselleştirmeye çalışıyorsun.

    sonra neden benim kuralım bu, herkes uymak zorundadır faşizmi! bi darbe ski çıkardınız sözlükte yemedik. arkasından dil bilmem ne timi dalgası uydurdunuz yutmadık. bıkmadınız lan kurşun askercilikten. sözlüğe iyilik yaptığını düşünüyorsun değil mi? bu yaptıklarınla kaç kişinin bu sözlükten uzaklaştığını ve kaç kişinin yazmaktan imtina ettiğinin farkındamısın!

    son olarak;
    bu güruh çaktırmadan kendine isim koyma yolunda. yemezler. bozarım oyununuzu. öyle kendine isim koymaya çalışmakla olmaz bu işler. kendi kendine koymaya çalıştığın isimle yaşatmam. öyle bir isim koyarım ki, sonsuza kadar o isimle yaşamak zorunda kalırsın.

    hadi kal sağlıcakla..
App Store'dan indirin Google Play'den alın