• 2361
    dokunulmazları olan sözlüktür, mesela arda-elano-sözlük üçgenine ettiğiniz en ufak lafta sizi hemencecik yakalar basarlar eksileri. anlamadığım olmasını,gerçekleşmesini istediğim devrimin en büyük istekçilerinden biriyim, isteyen blog yazılarımı-twitter hesabımı okuyabilir bunu anlamak için fakat arda hakkında en ufak eleştiride bulununca yiyorsunuz ofsaytı. hayır arkadaşım biz sahip olduğumuz tüm değerleri bu şekilde putlaştırıp yok etmiyomuyuz, can yücel'e selam ediyorum söylediği "bizim memlekette göte göt derler" sözü için. söylediğimiz neyse gördüğümüz de o dur. arda kitap okumalı diyoruz türlü mesajla karşılaşıyoruz, ironi yapmak için mahalledeki amca sözleriyle imparator olsa böyle olmazdık diyoruz bu sefer kendi başlığımızın altında hakaret yiyoruz. tek tip yazar mı yetiştirmek istiyoruz amaç o mu, dos santos geldiğinde biraz sabır göstermeliyiz demiştim anketinho-fos santos esprileri dönerken smt ye sorabilirsiniz. ayrıca franchi de bilir elano'yu ne çok sevdiğimi, ama seviyoruz diye eleştiremeyecek miyiz be bilader. burada herkes kendi hür iradesiyle bir şey söyleyecekse ya da daha doğrusu burası paylaşıma dayalı altını çizerek söylüyorum galatasaraylı olmaya dayalı bir siteyse niye tek tipleştirme yoluna gidiyoruz. "kral çıplak" diyemiyoruz.

    burada "hakan ünsal haklı" diyecek adama da ihtiyaç vardır "ı love you frank rijkaard" diyecek adama da maç boyu sen varya sen söyleyen adama da ihtiyaç vardır. futbolda ya da ölçülemeyen diğer her şeyde sevmek için ayırt edicek bir kıstas var mıdır. mesela baba oğluna sevgisini göstermez anneye nazaran burada baba oğlunu sevmiyor demek midir. ya da burada okuduğum güzel bir entry vardı "karaya kara değil dersen ak demiş sayılırsın" gibi bir şeydi. hakikaten öyle, eleştirilen adama-olaya biz iyi değil demiyoruz ki sadece istediğimiz gibi değil diyoruz. ancak bazı yazar kardeşlerim "taraf olmazsan bertaraf olursun" gibi bir mantık güdüyorlar.

    e herkes tek tip düşünecekse kapatalım ki sözlüğü, silelim tüm entryleri sadece başlıkların altına güzel afili birer cümle yazalım öyle kalsınlar,ne de olsa hepimiz aynı şeyi düşünmüyormuyuz. bugün bir kardeşimiz cana'yı beğenmemiş, beğenmiyor olabilir tırnak içinde söylüyorum benim için yılın transferi olabilir cana, ancak cana kötü dedi diye de itin götüne sokulmaz biri. ha naptım gittim okudum eski entrylerini yönetimi pek sevmeyen bir arkadaşımızmış, normaldir dedim böylelerine de ihtiyaç var çok seslilik açısından,diktatörlük değil ya burası. o bir şey yazacak sen hııı diyeceksin, sen bir tanım bir düşünce gireceksin o hımm diyecek. ama o bir şey yazsın ben ona sataşayım, hakaret edeyim, angut diyeyim, ben yazayım herkesin huyuna gideyim gibi düşünce olmaz.

    bu tip çok sesliliği azaltma, bastırma ve bizzat nick altına ya da mesajla yapılan hakaret-sataşma olayları canımı çok sıkmaya başladı zira, insanı soğutuyor sözlükten. ben buraya bir şeyler vermeye, benden iyi bilenlerden de bir şeyler almaya geliyorum, sinir bozmaya değil. ha kapı orda derseniz de saygı duyarım, okur olarak uzaktan takip ederim. amacım bir çeşit şu bu değil sadece canımı sıkan bir olayı belirtmekti, yalnız olmadığımı düşünüyorum üstelik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın