• 361
    ilk defa gittiğim stat. anadolu yakası'ndan ulaşım için toplu taşıma çok çileli olacağından 4 arkadaş arabayla gittik. devasa bir otopark var ama çıkıştaki kargaşayı öngörerek arabayı yoldaki müsait bir alana bıraktık, iyi ki de öyle yapmışız. otopark çıkışında inanılmaz bir sıra vardı. statta karşılaştığımız bir arkadaş avrupa yakası'ndan metroyla rahatça gelmiş. avrupa yakası için ideal seçenek metro.

    stat girişindeki turnikeler de çok yavaş ilerliyor. biz acemilik yapıp doğu tribünündeki orta sıra turnikelerden girmeye çalıştık ama meğer en yoğun kısım orası oluyormuş. köşe turnikelerden girenler bizden önce girmeyi başardı.

    alt-üst tribün arasının açık olduğunu bilmiyordum. bu maçta fiyat farkı yoktu ama herkesin her yerde maç izleyebilmesi tuhaf, başka maçlarda pahalıya bilet alan keriz gibi kalabilir. alt tribünün üst kısmında bir açıklık var, az da olsa sahayı dışardan görebiliyorsunuz. yani tribüne gelmeden bile maçı izlemek mümkün, acccayip bir stat.

    tribünler gerçekten uzak ama bunu bilerek gidince alışıyor insan. fakat maçın havasına girmek gerçekten çok zor. dünkü atmosfere rağmen oyunu takip ederken sürekli koptu insanlar. maç oynanması için uygun bir stat değil diye boşuna söylenmiyormuş.

    çıkışta deplasman tarafında kapılar hemen açılmadı. bundan sebep merdivenlerin olduğu bölgede çok güzel anlar yaşandı. uzun yolculuklara, erken stada girişlere ve 90 dakikalık maçtaki tezahüratlardan ve 3 golden ciğer kalmamasına rağmen herkes orada da tezahüratlarla katıldı.

    (bkz: 12 mayıs 2024 karagümrük galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın