resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 1063
    takımdan sağ kanat mevkisinde forma giyebilen olimpiu morutan, yunus akgün, milot rachica, nicolo zaniolo ayrıldı. mertens'i yedekleyip kısmen forma şansı bulan mata ayrıldı. hatta pek forma şansı bulmasa da kadroda opsiyon oluşturduğu için yusuf demir'i de sayalım.

    on numara ve sağ kanat pozisyonlarında yalnızca tete ve ziyech hamleleri ile sezona giriş yaptık. birisi yalnızca sağ kanat, diğeri ise sağ kanat ve on numara pozisyonlarında seçenek olabiliyor. zaha'nın transferi de kerem'i on numara pozisyonunda ek bir opsiyon haline getirdi, onu da ilave edelim. ancak yapmış olduğumuz iki hamleden birinden faydalanamıyoruz, diğerini de bir maç göklere çıkarırken diğer maç yerin dibine sokuyoruz.

    özetle geçen yıla göre hücum opsiyonlarımızı daraltarak süreci iyi yönetemedik. belki de her gitmek istiyorum diyene anında kapıyı açmamak lazımdı. örneğin; vecino sene başında bize transfer olmak üzereyken hocasının transfere onay vermemesiyle takımda kalmıştı. takımında da küslüğe vurmadı, mücadelesini veriyor. belki biz de zaniolo ve yunus ikilisi ayrılmak istediklerini dile getirdiğinde benzer bir tutum sergilemeliydik.

    artık olan oldu; ancak devre arasında hamle yapmamız gerekecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın