• 98
    gerçekten de nasıl bir yanlışın içindeyiz veriler ile anlatılsın. neden bu panik, niye bu kadar endişe anlam veremiyorum.

    sol bek olarak potansiyeli olan kazımcan’ın yanına tecrübeli oyuncu eklendi. güzel bir rotasyon oldu.

    sol kanat rotasyonu kerem - zaha yapıldı. ikisi de her iki kanatta ve forvet arkasında oynayabiliyor.

    sağ kanat rotasyonu için ise yıldız ve tecrübeli oyuncunun yanında tete var. ziyech’in ofansif orta saha mevkisi için de çok iyi oyuncu olduğu biliniyor.

    icardi’nin yanına iki tane yedek eklendi. elimizde barış var, ileri hücumda her yere ekleyebiliyorsun. kaliteli bir joker oyuncu oldu.

    en önemlisi orta saha rotasyonuna kerem eklendi. yıllarca almanya görmüş adama da çöp muamelesi yapılmasın lütfen. tabii ki oraya canavar bir 8 numara arandığını biliyoruz.

    ligin en iyi stoperlerinden olan kuzeyli giderse yerine gelecek oyuncu için bile çalışma var. muslera’nın yedeği bile kaliteli oyuncu. ligimizde kaç tane yerli ve kaliteli kaleci var? birini kulübeye oturttuk.

    ben de rashica transferini isterdim. lâkin bonservis verilmeden alınmış zaha ve tete ikilisi var. kerem - barış ikilisini saymıyorum bile. oraya bi de kanat rotasyonu için rashica eklemek yerine hem kaliteyi yükseltmek adına hem de 10 numara mevkisini de doldurmak için ziyech transferini mantıklı buluyorum.

    önemli olan oyuncuları düzenli rotasyonda kullanıp doğru oyunu bulmak. hiçbir oyuncunun yerini doldururken kaliteden taviz vermedik. plana güvenin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın