resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 34879
    https://mobile.twitter.com/...246544834562/photo/1

    burak elmas kişisinin resmî davetine, merhum mustafa cengiz'e yaptığı gibi kağıda yazı yazıp paylaşarak cevap vermiş eski teknik adam. seviyor böyle şeyleri.

    eğer kendisi çıkıp konuşmasa burak elmas kişisi kendisini maça falan davet etmezdi büyük ihtimalle. tabii burak elmas kişisi kendisini maça davet etmese hoca da kalkıp galatasaray'a başarı falan dilemeyecekti hâliyle (ki gerek de yok, dilese ne olur dilemese ne olur?). yönetimi yerin dibine sokma fırsatı geldi, o da gelişine kullandı. burak elmas kişisinin başında olduğu bir yönetimin sanıyorum ki akıl oyunlarında üstün gelebileceği bir kişi veya kurum yok. adamlar bildiğin yok hükmündeler. haliyle fatih terim için çerezler.

    ama motivasyonları farklı yorumlamanın manası da yok. hoca kalkıp da "gelmiyorum maça falan, galatasarayınıza da uefanıza da başlarım!" diyecek değil. burak elmas kişisini rezil edebileceği en doğru üslubu kullanmış.

    son olarak umarım dursun'u destekleyip seçtirmek gibi bir kazık atmaz galatasaray'a. burak elmas kişisi istediği kadar masal anlatsın, o kişi hoca sayesinde seçildi. şimdi bir de dursun'la sınamasın. toplasın ekibini başkan olsun. bunların topundan iyi yönetir kulübü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın