• 595
    kendisi gibi düşünmeyenlerin, bu adama yakıştırdığı yaftaların da hastasıyım. örneğin ben turizmciyim. götürdüğüm her gruptan en az 40 kişi bana işimi aslında nasıl yapmam gerektiği hakkında akıllar fikirler veriyor. ben de hepsini pür dikkatle dinliyorum. arada saçmalayanlar olsa da, genellikle insanlar bizlerin eksikliğinden doğan nedenlerle durumdan şikayet edip aslında nasıl olması gerektiğini anlatmaya çalışıyorlar.

    bu sözlükten öğrendiğim kadarı ile ben de bundan sonra müşterilerime "hadi len, o kadar biliyorsanız gelin siz yapın benim işimi" diyeceğim.

    kendisi basındaki tek ve en büyük galatasaraylıdır. ayrıca tüm üst düzey yetkilileri, hala fenerbahçeli medya da, tek ve en büyük galatasaraylı olup tüm medya patronlarının tırstığı tek galatasaraylıdır. sporun her dalından anlamasına rağmen (ben anlamam örneğin. futbol manyağıyım) futbolu en iyi bilen adamlardan biridir. öyle bilgisayar veya play station oyunlarında futbolu öğrenip tv ve radyolarda caka satan ukalalara benzemez. deli galatasaraylıdır ayrıca..
App Store'dan indirin Google Play'den alın