• 592
    bu adam yıllarını sadece futbol değil tüm spor dallarına, akademilere, olimpiyatlara, maçlara bilmemnelere adamış bir gazetecidir. gayet severim kendisini, öyle bilgilidir ki dinlemek keyif verir insana.

    ama bu adamın galatasaray hakkında yaptığı yorumları dinleyemiyorum. neden mi ?

    çünkü bu adamın galatasaray konusunda söylediklerinin ertesi gün 180 derece dönme ihtimali, giovani dos santosun ceza sahası içerisinde koşar halde topla buluştuğunda gol atamama ihtimalinden daha yüksek.

    dün gibi hatırlıyorum ya frank rijkaard galatasaray kulübüne geldiği zaman " en son uefa kupasını aldığımızda bu kadar gururlanmıştım, işte galatasarın vizyonu budur " şeklinde konuşmuştu.

    şimdi iki ihtimal var;

    1-) bu adam para kulu. bu adamı birileri rijkaard geldikten sonra satın aldı. ve böyle konuşmasını sağladı.

    2-) bu adam rijkaard'ın ne futbolculuğunu izlemiş ne de bundan önceki teknik direktörülüğünü. sadece ismini duymuş "iyi bir adam" olarak duymuş. galatasaray kulübüne geldiğinde bu yüzden gurur duymuş.

    başka bir ihtimal görebiliyor musunuz? lütfen görüyorsanız mesajınızı bekliyorum numaram 0034634...

    yukarıda bahsettiğim bu adamın spor hakkındaki bilge kişiliğini göz önünde bulundurursak 2. şıkkın gerçek olma ihtimali yok değil mi?

    0!!!

    geriye 1. ihtimal kalıyor. yoksa bunun başka bir açıklaması yok. gurur duyduğun bir adamı "futbolu biliyor diye" "gerçek bir adam " diye seviyorsundur. ve takımına geldiğinde seviniyorsundur. şimdi çıkıp " bu adam futbolu bilmiyor " diyemezsin. bu 180 derece dönmektir. bu etiğe aykırıdır. anlatabiliyor muyum arkadaşlar?

    çıkıp diyor ki giovani dos santos'u neden oynatmadı. bu sözlükte belki de gio için en çok yorumu yazan adam benim. dövmeciyle görüşüyorum yaz ayında sol koluma adamın suratını dövme olarak yaptırıcam. ama çıkıpta bu maç için neden oynatmadın lan gio'yu allahsız rijkaard diye suçlamadım. neden?

    çünkü adam bir hafta önce lanet olası bi kasımpaşaspor maçı oynadı. 90 dakika. öküz gibi koştu. ve bu kopuk sübyan o maçın ertesi günü yaklaşık 20 saatlik lanet bir uçuş yaptı. 20 saat.

    yetmedi indi uçağından ertesi günü 90 dakika futbol oynadı. hem de lanet kasımpaşa maçı temposunda. utanmadı kopuk sübyanımız bindi yine uçağa 20 saat uçtu geldi buraya. 2 gün antremana katıldı. belki de sadece koştu antremanlarda.

    şimdi sen çıkıp 1 haftada 180 dakika maç oynamış, 40 saat uçak yolculuğu yapmış bir adamın bir 90 dakika daha mı oynamasını istiyorsun? kusura bakma ama yok ebesinin *** ali sami.

    ve hıncal uluç'un bu eleştirisini burada destekleyen renkdaşlarım var. yapmayın etmeyin arkadaşım. bu çocuğun zaten maç temposu yoktu. 1 haftada 3 doksan dakika oynasa ne olur bilmiyor musunuz?

    o lanet ettiğimiz küçük hakan bile dünkü yazısında " rijkaardı tebrik ediyorum oyuncuyu ne zaman oynatacağınla birlikte ne zaman oynatmayacağın da önemli. gio yu başlarda oynatmaması mantıklıydı " dedi. o adam bile gördü sen mi göremedin renkdaşım?

    hıncal uluç'u dinleyin, izleyin ama konu galatasaray olunca kanalı değiştirin lütfen.

    not: bu adam ısrarla neill transferini sorguluyor. diyor ki;

    "sende milli takımda oynayan mis gibi 4 tane defans var; emre, emre, servet, gökhan zan. ne diye alırsın neill'i ey galatasaray?"

    ben de sana diyorum ki "gökhan sakat, büyük emre sakat, küçük emre yeni kurtuldu. ama sen bunları söylerken sakattı. ey hıncal uluç nerenle izliyorsun bu takımı"

    (bkz: yetet hıncal uluç yeter)

    ekleme: çok uzun oldu bunu okuyanlara çikolata alabilirim. sevgiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın