• 1546
    hatalar yapılır, yanlış işlere girilir, dursun ağa gibi kulübe ağır maddi zararlar vermedikleri sürece en kötü yönetim de olmazlar ancak ben dursun özbek yönetimi dahil iletişim konusunda bu kadar felç olmuş bir yönetim görmedim. sadece galatasaray açısından değil, ben böyle iletişim özürlüsü bir kulüp yönetimi görmedim.

    hiçbir konuda asla doğru düzgün bir açıklama, bilgilendirme yapamıyorlar. bir sözcü belirlemişler, adam babıalide kalem efendisi, ünlü filozof, hacıbaba tekkesi şeyhi gibi kalender ama kulüp sözcülüğünden başka her işle meşgul. ortalık yangın yerine dönmüş, çıt çıkmyor. devekuşu kabare'nin deliler oyununda, akıl hastanesinde metin akpınar'ın anlattığı "kendi halinde müslüman ev sahibi"nin bile daha çok sesi çıkıyordu. sosyal medyadan yayımlanan açıklamaların metinleri ilkokul çocuğu üslubuyla hazırlanıyor, ali topu tut, ipek ip atla kıymetinde. kurumsal iletişimden sorumlu kişinin kim olduğunu 100 kişiden 80'i bilmiyordur. başkan çıkıp açıklama yapıyor ama diksiyonu bozuk, kelimeleri ağzında yuvarlıyor, ne dediği, ne anlattığı belli değil.

    ben cidden dünya üzerinde bu denli felce uğramış bir yönetim iletişimi hatırlamıyorum. bir de bu paşalarım merhum mustafa cengiz'in yönetimini her allah günü yerden yere vurup alay ediyorlardı. kurban olun siz o adamlara. o yönetim de iletişim konusunda, özellikle merhum başkanın son döneminde, üst düzey değildi ama sizin hiçbir şekilde iletişim beceriniz yok. transfer edilen topçular gerçekten geldi mi gelmedi mi anlayamıyoruz bile. danışman diye alındığı söylenen adamın resmi bir tanımı yok ve kimse çıkıp bilgilendirme yapmıyor. şifahen iş mi yapıyorsunuz siz? bu nasıl kurumsallık?

    gerçekten inanılmaz bir çöküş.

    ama ben bu lisecilere hayran oldum. yani galatasaray'ı anahtar teslim liseci dazlaklara teslim etmenin yolu nedir desen izlenecek yol tam olarak buydu. mustafa cengiz'e azınlık darbesi yap, fatih terim'i maşa olarak kullanıp mustafa cengiz'i devir, yine fatih terim'i maşa olarak kullanarak çapsızın birini galatasaray başkanı yapmak suretiyle, seçilememiş olan liseli adayın arkasından "kıymetini bilememişiz" türküleri söylet, fatih terim'i de yolun ortasında arabadan indirt ve sonuç: hepimiz biliyoruz ki bundan sonraki başkanımız net olarak liseci bir dazlak olacak. gel de bu adamlara hayran olma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın