• 291
    sadece galatasaray için değil, bütün kulüpler için zorunlultur. tercih değil, zorunluluktur. önünde bankalar birliği ödemeleri varken, ekonomin eksideyken, borçların yüzlerce milyon euroyken, eskisi gibi 60 70m euroluk maaş bütçesine sahip takımlar kuramazsın. geçti o dönemler. oyuncu satmak zorundasın, döviz bazlı en net gelir kaynağın, oyuncu satmak çünkü.

    geldiğimiz noktada, yatırım yapılan oyuncular geri gitmeye başlamış, mental olarak çökmüş, sahada oynanmaya çalışılan oyunla, eldeki oyuncu profilinin çakışmadığı bir durum vardı. hocayla yolları ayırmanın, bu noktada mantıklı geldiği bir gerçek. sorun sadece skor değil, oyun anlamında da ileri gidemedik. 6 ayda bitiricilik sorununu çözemedik. elimizde 3 forvet varken, bunlardan biri, 1 sezonda ligde en çok gol atan oyuncuyken, diğerinin bitiriciliği geldiği güne göre, fersah fersah geri gitmişken, 6 ayda bir adım ileri gidemedik bitiricilik anlamında. benzer bireysel hatalardan yediğimiz gollere çözüm bulunamadı, aynı oyun planında ısrar edildi.

    kendimden daha çok fatih terim'i seviyorum. ama ben ilk önce galatasaraylıyım. takımımı düşünmem lazım. 7 mağlubiyetin, 6 beraberliğin tamamı hakemler yüzünden olsa, takım sahada çat çat oynasa da kaybetse, hocanın gönderilmesine tepki verirdim ama bugün, bu ayrılığı anlıyorum, mantıklı buluyorum. duygusal davranarak, galatasaray'ın uygulamak zorunda olduğu bu projeye zarar vermeyelim, bu proje bizim tek çıkış noktamız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın