• 27735
    son 3 senedir bir adet cok ciddi problemi bulunan takim.

    takim icerisinde senede 5 ila 7 milyon avro arasinda senelik kazanci oldugu iddaa edilen bir futbolcu var. ve bu futbolcu takima fiziki ozellikleri kendisinden toplumun algilarina gore daha kotu olan omer bayram'dan fersah fersah az katkida bulunmustur. bu hocanin da elini kolunu baglar, yonetimin de. en buyuk sorunun adi falcao

    diger buyuk sorun senede 4 milyon civari kazanan gamsiz, belirli donemler haricinde katkida bulunmayan 30 dakikalik topcu olacak seviyede isine saygisi olan sofiane feghoulidir.

    bu oyuncular size ne plan yaptirir, ne kafanizi rahatlatir. ayni zamanda maas butcenizi devasa oranda sisirir. bir asagilik kompleksi midir, kendinde olanin degersiz olmasi midir bilemiyorum neden gidip bu tarz futbolculara bir futbol takimi cuvalla para doker. petrolu ile zengin olmus bir ulkenin futbola ilgi kazandirmaya calisan takimi degilse. yahu biz muzesinde avrupa kupasi olan takimiz, yaptigimiz transferlere, kontratlara bak. aklim ermiyor. marka falan diye savunuyorlardi o zaman bu transferleri, bundan daha rezalet bir marka yonetimi olamaz. markan nedir:'32'lik dunya futbolu artigina 5 milyon para veren eski buyuk futbol takimi'...

    3 sene 15 milyon euro. bir futbolcu neden 5 milyon euro kazaniyor turkiye gibi bir ulkede? hadi diyelim futbol endustrisi, turkiye 90 milyonluk buyuk pazar ve markalar bu sekilde ilgiyi diri tutmaya calisiyorlar. markalardan boyle bir istek ve zorlama varsa bile oturur, onlarla daha anlasilir stratejiler gelistirirsin. devamlilik ya da futbol akli, hafizasi yok ki karsina boyle insanlari muhatap alip, bakin istekleriniz anlasilabilir ancak bizim de su su prensiplerimiz, isteklerimiz var diyesin.

    neyse.. meramim anlasildi galiba. hatta daha da guzeli hem hoca da bu konuya uyandi, hem de bu anlayista bir yonetim var gorebildigim kadariyla. umuyorum gelecek yillar futbol akli olan, hafizasini gelecek yonetimlere aktarabilen ve gercekten futbol anlaminda bizi doyurabilen yillar olur. kandiran bol sekerli atistirmalik degil, esasli bir yemek yemek istiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın