• 27732
    bu rahatlığı nereden edindiğini anlayamadığım takım. gerçi az çok biliyoruz da tekrar etmeyelim. bu laubali oyuna, plansız, programsızlığa isyan eden tek oyuncusunun neden olmadığını da anlamadığım takım. gerçi bir ara bir bunu dile getirmeyi cürret edenler olmuştu, akibetlerini görmüştük.

    ilk defa takımımın, hem de uzun aradan sonra oynadığı bir şampiyonlar ligi maçını kapatıp, izleyemedim. bu arada takım diye bahsediyorum ama şu haliyle oyuncu grubu demek daha doğru sanırım. özlenen galatasaraydan, izlenemeyen galatasaraya. bunun da baş nedeni belli de artık tekrar etmenin de çok bir anlamı yok, çünkü bu sabit bakış değişmedikçe, bir şeyin değişeceği yok.

    isimlerden bağımsız, kaleciye oynamada üstüne olmayan, rakip baskısından çıkamadığını papua yeni gine’deki adamın bile bildiği, antrenmandaki oyunlarda dahi en az 5-6 pas yapmadan karşı alana geçmesi yasak olan bir takımdan maçlarda da çok bir şey beklememek lazım. tabii dileyen için 3 hatta 5 sene, sil baştan kadro ve transferler de beklenebilir. herhalde bu da futbol tarihine kattığımız bir yenilik, bir nevi ütopya: beklenen bir takım olarak galatasaray.

    (bkz: 21 temmuz 2021 psv eindhoven galatasaray maçı)
    (bkz: fatih terim)
App Store'dan indirin Google Play'den alın