• 181
    sportif ba$arilar ile rakibi galatasaray - kaldi ki biz onlarla rakip bile degiliz - ile boy ölçü$emeyecegini anlayan fenerbahçe'nin egale edilen kadiköy galibiyetler serisinin ardindan tarihten azalarak silinmek istemedigi için çaldigi yeni kapi. önce 6-0 vardi, sonra kadiköy yenilmezlik serileri, $imdi de bu. 6-0 yol geçen hanina dönen saraçoglu stadi ile unutuldu. bilhassa da 2 yil pe$pe$e evinde galatasaray'a yenildikten sonra.

    69 öncesi 1.liklerin gelince. olayi ince ayrintilarini kadar bilmiyorum ancak ayni yil içinde farkli takimlarla farkli fikstürlere sahip farkli lig müsabakalari oynanmi$. fenerbahçe'nin bu liglerin bir tanesinde bir ba$arisi söz konusu. 2. lig beyaz grup, kirmiizi grup gibi bir $ey dü$ün. fenerbahçe'nin beyaz grupta 1.likleri var. ancak öte yandan da kirmizi grubun 1.si var. sonra zaten 1959'da milli lig kuruluyor ve o yildan sonra her $ey açikliga kuvu$uyor. ben böyle anladim.

    59 öncesi 1.liklerinin $ampiyonluk olarak taninmasi çok büyük saçmalik olur ancak galatasaray bundan bir $ey kaybetmez. bu i$in tek kaybedeni olur, o da fenerbahçe!
App Store'dan indirin Google Play'den alın